Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz janos666 #6940 üzenetére

Reyes románc az vicces volt a sisRyderrel. Egy jó ideig nyomtam a flört dolgokat, aztán a végén bár hagytam győzni, de ott hagytam a csában miután kiderült ki is ő valójában. Akkor meg is jegyezte, hogy egy dick vagyok, de volt már dolga rosszabbal is. ;]

Nekem legjobban Drack karaktere tetszett, az öreg Krogen meg a szövegei nagyon stimmeltek. Jaal jól volt kitalálva az Angaran dolgaival, Liam viszont idegesítő volt egész végig.

Peebe szintén viccesre sikerült, mikor Drack-al behívott a loyalty missionjére és kilőtte a kabint, az vicces volt. Szerencsétlen biztonsági rendszer próbált rácsukódni Drack-re újra és újra de hát nem fért be... :D

Ami még vicces, hogyha nem csinálod a Ryder family secrets dolgokat, nem gyűjtöd a memória darabkákat, akkor simán végigjátszhatod úgy a játékot, hogy a Ryder gyerekek sosem tudják meg, hogy az anyjuk még életben van az egyik fagyi ládában.

maajsz: ha a pixelekre figyelek, nyilván látom én is őket, sőt, ez egy passzív 3D-s TV, így ha tudod mit kell nézni, akkor a polár szűrőt is észre tudod venni. Én is olyan 50..70 centiről nézem, viszont még mindig így fasza az élmény. 4K-t sosem próbáltam ilyen célra, arról nem tudok nyilatkozni.

Az lenne az igazán fasza, ha lehetne olyan 2 méterről játszani az Andromedát, onnan már faszán működik a TV 2D-3D konverziója játékokkal, csak ott meg már túl kicsi az UI, meg a betűk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés