- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na kicsúsztam a szeriből. Az alternatív szál, számomra katasztrófa lenne, már az Enterprise sorozatban is nehezen nyeltem be, úgy éreztem, hogy tök feleslegesen nézem, hiszen ilyen alternatív történetet bárki kitalálhat, mint pl a citadel dlc aminek semmi köze sem volt a fő szálhoz. Szórakoztató, de mellőzhető a történet szempontjából. Építgessék csak tovább a Mass Effect univerzumot, de ne baromságokkal. Ok, nem terveztek folytatást ez nyilvánvaló, különben nem ilyen hülyén ért volna véget a trilógia. Az előzmény nem érdekelne, mert már tudom mi lesz a mese vége, a távolabbi jövőbe helyezés az egyetlen lehetséges előrelépés a történet vezetés szempontjából. Lehet ez a teaser semmit nem mond az egészről, mert semmi nem úgy lesz a véglegesben. Talán úgy kezdődik majd, hogy "Ezer évvel ezelőtt..." és a mesélő aki lapozgatja a térképet elmeséli Shep történetét, úgy mint a 3. rész elején a képregény. És utána ugrás, és tök más lesz az egész, de valamennyire mégis ugyan az, hogy ne veszítsék el a régi fanokat....Ha rajtam múlna, én is a trilógia idejéből inditanék egy felfedező csapatot a M31-be, még a Crucibal megépítése előtti időkből, egy tudós felfedező csoportot, akik elhitték Shepard meséjét, de ismertek egy átjárót a másik galaxisba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest