Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Harambee #6528 üzenetére

Úgy hangzik, mint ha kifagyna a VGA driver (ami lehet szoftver vagy hardware gond is [igen, hardware is, még akkor is ha más játékban eddig nem tapasztaltad, mert a MEA pár jelenetben kiemelkedően ---és feleslegesen--- terheli a VGA-t]), bár ilyenkor általában csak villan a kép, kifagyva/lemeredve találod a játékot, és kapsz egy üzenetet a Windows-tól, hogy a driver leállt és újraindult (általában ez van a kisebb hardware hibánál is, pl. ha túl-tuningoltad).

Viszont mostanában csinált nekem néha olyat a gép, hogy ha exclusive mód és desktop közt váltogattam (akár játék, akár filmlejátszó), vagy ki/be kacsolgattam a TV+AVR kombót, akkor fekete maradt a kép, és nagyon lassan előjött a kék képernyő, miután nyomkodtam az CRTL+ALT+DEL kombót, meg a gépház kikapcsológombját is, onnan pedig csak kikapcsolni tudtam, a többi opció (pl. task manager) a fekete képernyőre vitt vissza. Nem tudom, hogy ez VGA driver hiba, szerintem inkább Windows (mert fura, hogy a Power gomb nem indította el a kikapcsolást, és hogy a kék menü bejön, de a Windows asztalkezelő megint fekete, szóval még akkor is a Windows hülyül meg tartósan, ha ezt eredetileg a VGA driver okozta, a Windows-nak viszont elvileg újra kell tudnia indítani a driver-t [vagy esetleg visszalépni software render módba]).

Új hozzászólás Aktív témák