Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
(#5002) Laja333Elfelejtettem smiley-t rakni, így lehet nem volt egyértelmű.
Keserű szarkazmus volt a részemről a dolog, hogy sajnos tényleg van ilyen, hogy 6-8 percig képes tölteni a játék. Ezt hívtuk eddig "végtelen töltőképernyőnek", bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 2-szer kivártam, és egyszer 6+ máskor meg 8+ perc után végül betöltött (pontosan nem tudom, mert mire elkezdtem mérni, már töltött egy ideje ugyebár). Nekem is SSD-n van a játék persze. Szóval naná, hogy ez nagyon abnormális dolog.(#4998) Romvr
99%, hogy bug. Nekem kétszer jelentkezett eddig, belső helyszíneken ráadásul. Lábnyomokat kellett csekkolni. Scanner nélkül nem voltak ott bútorok, scannerrel meg voltak, és a bútorok alatt voltak lábnyomok. Ergo az égadta világon semmi értelme nem volt, hogy scannerrel még bútorokat is "vetített oda" a játék, infót nem adott a lábnyomok alatta meg ígyis-úgyis scannelhetőek voltak.
(#5002) Laja333
Én is jártam már így egyszer. Az is egy bug.
Amúgy újabb bugok jelentkeznek nálam is amellett, hogy néha a "régiek" is elő-előjönnek.
A krogan kolónia tele volt nekem elszenesedett/textúrátlan fejű kroganokkal, de amikor leraktam az Outpost-ot a bolygóra, már nem csak kroganok voltak érintettek:

Egyre több cutscene bugba futok bele. pl ilyenekbe:

(A képen egy angara nő feje van elrejtve, aki megtalálja, annka jár a piros pont)És sajnos a használhatatlan T csapattárs bug is jelentkezett már nálam, szerencsére mondjuk ez csak egyszer (még):

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Keserű szarkazmus volt a részemről a dolog, hogy sajnos tényleg van ilyen, hogy 6-8 percig képes tölteni a játék. Ezt hívtuk eddig "végtelen töltőképernyőnek", bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 2-szer kivártam, és egyszer 6+ máskor meg 8+ perc után végül betöltött (pontosan nem tudom, mert mire elkezdtem mérni, már töltött egy ideje ugyebár). Nekem is SSD-n van a játék persze. Szóval naná, hogy ez nagyon abnormális dolog.