- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
válasz
Harambee
üzenetére
Hát nem vagyok nagy szakértő de ez alapján azt mondanám hogy az fáj neki hogy elfogyott a VRAM,ami bebaszna mert a 980Ti-n 6Gb van,annak még 4K Max grafikán is elégnek kéne lennie. VRAM Memory leak? Van ilyen?
Szerk.: Most látom hogy 8Gb RAM-al nyomod,a lapozófájl be van állítva? Lehet mégis csak a System RAM lesz,elég amúgy a 8 Giga én is azzal nyomom csak hosszabb játék után ha átmegyek egy másik bolygóra és újra be kell töltenie szokott stuttering-elni kicsit(nem tudom mi erre a magyar szó), de ilyen üzenetet még soha nem kaptam meg ki se fagyott a játék soha. Szerintem állíts be egy nagyobb lapozófájl méretet vagy hagyd hogy a Windows kezelje(alapban így van azt hiszem) és ha nem a legújabb Nvidia driver van fönt akkor szerinte m frissítsd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest