- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Na bumm. Bár valahogy sejteni lehetett, hogy végül ez lesz, de titkon reménykedtem benne, hogy esetleg lehetünk majd krogannal, aszárival, turiánnal, szalariánnal, kvariánnal, vagy batáriaival... de akkor ennek már lőttek.

Pedig mekkora flash lehetett volna, ha az adott faj anyabolygóján játszódna az első küldetéssorozat, hasonlóan, mint a Dragon Age: Origins esetében az eredettörténetek. Nem kellett volna túlbonyolítani, szimplán csak egy bevezetővel is megelégedtünk volna - egy tutoriallal, ahol megismerhetjük az adott faj képességeit és kultúráját.
Kövezzetek meg, de én unom már ezt a nagy emberközpontúságot. Miért kell mindenhol az embereket erőltetni? Ja, tudom már! Valószínűleg a galaxisban mi vagyunk az egyetlenek, ahol a homoszexualitás ennyire elfogadott.
Lehet, hogy a BioWare annyira szereti ezt a témát (Lásd a Dragon Age és Mass Effect esetében is a meleg románc lehetőségét), hogy már az aszárik szaporodása sem volt elég a kellő "szabadságérzet" biztosítására a játékosok számára? 
Pedig attól még lehetnének emberrel azok, akik mindenáron homokozni szeretnének, úgyhogy ezt sem hiszem. Nincs ötletem, miért nem lehetünk más fajjal is? Adott egy részletesen kidolgozott univerzum, kellő mennyiségű háttéranyaggal és idegen kultúrákkal, miért nem lehet jobban megismerni őket egy erre épülő játékban? Vagy már annyira leegyszerűsítik, hogy csak lövöldözni kelljen benne? Nem értem...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet, hogy a BioWare annyira szereti ezt a témát (Lásd a Dragon Age és Mass Effect esetében is a meleg románc lehetőségét), hogy már az aszárik szaporodása sem volt elég a kellő "szabadságérzet" biztosítására a játékosok számára?