Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2019) [Prolixus] válasza leviske (#2018) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ha nem kötődik a sztorija annyira a fősztorihoz (mint Javik a ME3-ban), akkor engem nem érdekel különösebben. ME2-ben sem olyan sok vizet zavartak azért a karakter DLC-k. Jók voltak, de nem volt sem Zaeed sem Kasumi létszükséglet. Én sztori DLC-k kapcsán már jobban aggódnék, azoknál szerintem potenciálisan nagyobb az esélye, hogy nem extra tartalom, hanem kivágott tartalom extraként eladva...

Amúgy egyre inkább úgy tűnik (persze erre "józan paraszti ésszel" is lehetett következtetni eddig is), hogy valamilyen okból kifolyólag mire mi megérkezünk a különböző Heleus cluster-es bolygókhoz, azokon már régóta dajdajozni fog Tejútból áthozott élet. Szóval lesz egy szép timegap. Tippre vagy elkeveredik a Hyperion és mire visszatalál az lesz jelentős idő, vagy előveszik a jó öreg sci-fi toposzt, hogy valami olyan balesetbe keveredett a hajó, aminek hála a hajónak máshogy telt az idő, mint a környezet többi részének (így a többi Ark-nak és a bolygóknak).

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.