- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Stimt, csak ez a technológia most vendégszerepel egy másik galaxisban, ahol elvileg ez nem létezik (hiszen minden erre épülő technológiai tudást először a Proteánoknak, aztán már kitudja kiknek köszönhet az egész tejúti kis közösség). Vagy csak én érzem erőltetettnek a dolgot? Androméda köd megnullelemesítése. Nulláról!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk nekem már az is erőltetett, hogy minden külső indok nélkül elindul egy ilyen közösségi kezdeményezés egy másik galaxis meghódítására, de ez legyen az én bajom. Indokoltnak viszont semmiképen sem érzem - szigorúan a Milky Way lakói szemszögéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)