- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Én a heavy charge-ot választottam, de nem voltam teljesen megelégedve azzal, az area valószínűleg jobb választás lett volna.
Shoti helyett meg rászoktam inkább az smg-re. Kellemes hatótávja volt, sorozatokban egész pontosan lehetett lőni, de ha netán többen közeledtek, akkor még a folyamatos tűz miatti nagy szórás is jól jött, ha meg vmi nagyon közel jött vagy chargeoltam, akkor inkább meeleztem, feltéve persze ha nem volt már barrier meg armor vagy egyedül volt az áldozatom.szerk.: tehát gyakorlatilag én arra próbáltam meg rámenni, h egyesével, de hamar végzek az ellenfelekkel, de ez nem volt túl hatásos, mert sokszor egyszerűen szétszedtek, mire elértem a 3-4-ik ellenfelet. Arra számítottam, h nagyobb healt és pajzs jól meg fog védeni, de igazából nem is éreztem meg annyira, h majdnem duplázódott az életem meg a pajzsom.
2-jára inkább egy Infiltrator-ral fogom megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- iPhone topik
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs