- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
genndy
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Ments és menj neki a végjátéknak. Ha nem tetszik majd visszatöltöd.
Franc se tudja megmondani, hogy a rengeteg lehetőségből melyiket kapod, meg ki fog meghalni.Utólag nem lehet senkivel beszélni. Ha konfliktus van, azt akkor kell megoldani. Ha valakinek eltűnt a lojalitása, azt már vissza nem szerzed.
-
Micsurin
nagyúr
meg volt a gebasz
végül is samara , thane meg jack nem loyalis
nem értem 1 csik hiányzik h fullon legyen a paragonom még sem elég , hogy utólag beszéljek jackel..... bezzeg tali vs legion nál helyből lezártam a vitát sikeresen 
Na akkor most mut tudok tenni? mert elvitték a legénységet és a fenti helyzet van
és igazából csak tali meg garrus a fontos meg talán baka
tud valaki valami ötletet? -
-
Micsurin
nagyúr
már fel van meg minden amikor elkezdte mesélni az eden primet az olyan érzés volt mint egy gyoorszájon ütés.... eddig azt hidtem minden geth egyformán gonosz de mint kiderül ott is 2 oldalú a cucc ......
más thane jack nem lesz sajna loyális ettől még életben tudok tartani mindenkit? -
genndy
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Marha magas paragon vagy renegade szint kell ahhoz, hogy a vitában mindkettőjüknek kedvezni tudj. Aki oldalára állsz, az lojális marad, a másik nem. És nem is fogod tudni már lojálissá tenni.
Igen, Legionnak is van lojalitás küldije. Legiont fel is kell ébreszteni, különben nem sok hasznát veszed. -
Micsurin
nagyúr
Azt mi okoza , hogy legionak a küldijét nem csinálhatóm meg?
meg van az iff meg van legion , ja és jack és thane-nak hiába csináltam meg a küldijét semmi
SPOILER lehet : thanenál valaki lelőtte az orrunk előtt a turiánt meg a krogant , jacknél minden rendben volt , utána össze különböztek mirandával én mirandának adtam igazat és nincs karika jack alatt
lehet az volt a baj , hogy nem jack-nak adtam igazat?SPOILER OFF 
Nos akkor most majd , hogy is kéne csinálnom a dolgokat? mert csak ez a két relikvens nem loyális meg legion de sztem legion majd beszélni akar velem mint samara és akkor neki is fellehet venni a küldijét nem? -
Micsurin
nagyúr
a hajónak kell fejleszteni a felszereléseit ? Mert a legénység nem nagyon izgat csak azért jokert meg kéne tartani ( bár nem hiszem , hogy megmurdelna akár hogyan is )
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Zoli133
üzenetére
oks köszi , igazából csak garus a lényeges
mind a 3 részt meg van most egyben és így elkezdtem az me1-től import majd megint import a 2-ből
külön külön mind végig toltam kivéve a 2.-őt ot sose szántam magam rá , hogy átmenjek a relén 
kösz a gyors választ
szerk.: amúgy elmagyaráznád a dolgot : 1ső részben leszek fantom , a 2.ban is az vagyok? mert a 3.ban megint fantom vagyok nem? vagy ez most , hogy van?

-
Micsurin
nagyúr
Jelenleg grunt , mordin meg miranda lojálisak... az a kérdésem kiknek csináljam meg a lojalitási küldijét , hogy senki se hajon meg? legrosszabb esetben garus élje túl? és legion-t hol fogom meg találni?

-
Mery95
csendes tag
Hogyan lehet ME 1-ből átvinni a mentésemet a 2-be ?

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Tudom volt már és ezért élnézést is kérek!
De hogyan tudom megvenni azokat a DLC-ket amiket "Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhető a..." szöveggel láttak el?
-
tiv83us
veterán
Teljesen rendben van a harmadik resz az elejetol a vegeig, csak legyenek meg a DLC-k. Kellemes jatekot!
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Hol találok végigjátszást magyarul?
-
KubanitoS
veterán
-
-
-
Classius
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez itt szerintem nekem lett címezve...
Ne haragudj, de nem szokásom 'kockulni', nem sok szabadidőm van a fősuli mellett. És igen, van neki gyakorlati haszna, csak tudod német és olasz középfok után most kezdtem el az angolt, és kicsit nehézkesen megy még. A Mass Effect játékot meg nem azzal akarom tölteni, hogy tanakodjak mi mit jelent, vagy rossz döntéseket hozva elcsesszem magamnak a történetet, mert nem értettem meg teljesen valamit.
Igen, van felirat is a játékban, de valahogy magyarként nem akarok angol szinkronnal játszani német/olasz feliratú játékot. Szeretem ha oda van írva magyarul, ez talán személyes dolog is. -
KubanitoS
veterán
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Felsőfokú angol nyelvvizsgám van, de szerintem ez nem ide akart jönni.
-
Classius
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Sorry, nem néztem utána, csak tippeltem a megjelenésről.
Igen, tisztában vagyok vele, tudom, hogy a fordítók is emberek és nem azért írtam amit. Csak elszomorító, hogy el van vállalva, mégsem látni a haladást, mert 1 év is rengeteg idő. Ettől függetlenül örülök neki, hogy volt nem egy olyan ember aki elvállalta és küszködik vele, tudom, hogy rengeteg munka van benne, vagy még annál is több, plusz ugye nem hivatásképp dolgoznak rajta, hanem saját szabadidejükben és saját idejük kárára. Az előző hsz-ben talán kicsit túloztam, de csak remélni tudom, hogy minél hamarabb elkészül, addig nem akarom elkezdeni a játékot míg le nem lesz fordítva teljesen.
-
-
KubanitoS
veterán
-
Classius
aktív tag
A 3. résszel kicsit később fogok elkezdeni játszani, most telepítettem és látom nincs hozzá magyar nyelv... Anélkül meg nem fogom sajnos megérteni... Gugliban rákerestem, 70%körül van a magyarítás állapota, de szerintem nem lesz abból már semmi, a játék 2éve jelent meg (vagy 3?
), ha igazán foglalkoznának vele, akkor már rég le lett volna fordítva...
Addig is DLC-ket felpakolom a 2-re és végigtolom őket.zolee0307 & KubanitoS
Köszönöm a tippeket és a segítséget!

-
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
A Normandy Crash Site DLC, ami említésre méltó még, de ezt szerintem megkaptad a Mass Effect 2 kódjának regisztrálásával.
Ha ezzel újat mondtam volna, itt tudod regisztrálni a kódokat és az új DLC-ket beszerezni.
Annyit még hozzátennék a Liara dologhoz, hogy amit írtál Shepardnak is feltűnt, na de többet nem írok. Ki ne hagyd!

-
KubanitoS
veterán
válasz
Classius
üzenetére
Lair of the Shadowbroker DLC kell neked, ennek Liara is örülni fog minden szempontból.
Ne hagyd ki az Overlordot, Kasumit és az Arrival DLC-ket sem, a többi felesleges, csak egy-két új fegyvert, ruhákat adnak.A harmadik részt is vidd végig nyugodtan, remek játék önmagában, csak aztán ne csodálkozz, ha a vége tönkreteszi az összes játékélményed amelyet a trilógiából merítettél. Feltétlenül tedd majd fel az Extended Cut ingyenes DLC-t, ez javít majd valamelyest a dolgokon.
Amúgy nekem is Liara a kedvencem.

-
Classius
aktív tag
NA, én is csatlakozom azokhoz, akik végigvitték a játékot! Szerencsére sikerült fennakadások nélkül mindent teljesítenem a jétkban amit akartam (Spoiler mindenki életben maradt a csapatomból, én nem haltam meg, a példakép státuszom pedig maximumon, a renegád viszont nem ment 1 'rublika' felé, mindenkivel megvan a lojalitásom is, és Mirandával is volt egy kis ingyombingyom
Spoiler vége). 
Összességében leborulok a Bioware előtt, hihetetlen mit alkottak az első epizóddal is, ezzel pedig feltették az i-re a pontot. Nem minden változás jött be, viszont így is maradéktalanul boldog vagyok, remek játék. Mióta megjelent az 1. rész, azóta csak most jutottam oda, hogy vegyek olyan konfigot, amin el tud futni a játék, így egészen mondhatni mostanáig csak képeken, beharangozókon, tesztvideókon láttam a Mass Effect -et, ezek alapján pedig teljesen magával ragadott a történet, a karakterek, a grafika, a hangulat, szóval minden. A lényeg, hogy nagyon, nagyon nagy elvárásaim voltak a játékkal kapcsolatban, a hihetetlen pedig az, hogy még így is meglepett. Nagyjából 1 hete tudtam csak elkezdeni a sorozattal játszani, de egyszerre jó és rossz is egyben, hogy már a 3. részt fogom elkezdeni ma, mert nem akarom, hogy vége legyen ennek a hihetetlen kalandnak...
Igaz, hogy rengeteg választási lehetőség van és tipikusan az a játék amit többször is végig lehet játszani, de ugye akkor már nem az igazi a feeling 
Szinte tökéletes játékot (játékokat) alkottak a Bioware-nél, remélem a 3. rész sem okoz csalódást.
(B)Spoiler!
-
Na a Dokumentumok/Bioware/ME2/BIOGame/Config mappában levő .ini fájlokra gondoltam (leginkább grafikai beállítások, illetve rendszerinfo), azokat kiszedtem, de semmi hatás. Kotorásszak a játék főkönyvtárában? Ott azért már lövésem sincs mihez kellene piszkálnom...
Origin leszedné igen, de jelenleg egy 4 gigás mobilnetem van; az ME2 21,5 Gb

-
vitaro
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Újratelepítéshez szerintem nem szükséges a lemez, originen keresztül le lehet tölteni. De előbb próbáld meg azt amit genndy írt.
-
genndy
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ne töröld a config fájlokat, csak nevezd át, vagy tedd át máshová. Indítsd el a játékot, hagyd hogy legenerálja őket, aztán Notepaddel össze tudod hasonlítani őket, mert ezek az ini-k egyszerű szövegfájlok. Valószínűleg így kiszűrhető a hibás vagy plusz sor ami a gondot okozza.
-
Hali,
a trilogyval játszom, kivégeztem az elsőt. A másodikba importáltam volna az elsőből a mentést; persze nem találta. Oké, a konfig programmal megmagyaráztam neki hol van. Meg átírtam ezt-azt a videobeállításoknál (motion blur, cinematic lighting ilyesmi). Ezóta nem indul el. Origin szerint hibátlan a telepítés, örülünk, de nem fut. Mit lehet tenni?
Felhőt már ki-be kapcsoltam, kivettem az ME1 mentéseket, visszaraktam, levettem minimumra a beállításokat: semmi, nulla.
ME és ME3 szépen fut.
A config fájlt (GamerSettings.ini, MassEffect2Config.ini nem mertem törölni (vagyis kiszedni), mert nem tudom mi volt benne és mit írt hozzá a mesterkedésem során.
mit tehetek?

ja, a lemez jelenleg tőlem 1300km-re van, így nem tudom újratelepíteni

-
tiv83us
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
Jacob loyal küldije? Mindenkit fölemeltem emeléssel, majd dobással belecsobbantottam a tengerbe..
Jah, ez mind szep es jo, csak nem igazan mukodik Hardcore es Insanity-n, mert mindenkinek shield-je vagy barrier-je van (vagy mindketto). Igy eloszor azt le kell(ene) kapkodni mindenkirol (chain overload sokszor nem eleg, sot...). Ugyhogy a tech kepessegek hasznosabbak a ME2-ben. Pl. Mordin incenarate-je, radiusra fejlesztve eleg csunyan alaz. Az ME3-ban mar lehet kemenyen aratni Adept es Vanguard kasztokkal, foleg mert mukodnek rendesen a biotic explosion-ok.
-
zolee0307
őstag
Nekem is először furcsa volt a harcrendszer, meg maga a harc az FPS-ek után, de ahogy megszoktam egész jó kis pörgős, élvezetes csatákat lehetet csinálni. Mondjuk én a katona kaszttal nyomtam mindig is, valahogy a többi nekem nem áll testhez, mondjuk ez szubjektív.
A fedezékrendszer is jó lett már a 2. részben. Jó kis kombókat lehet csinálni. Én katonával rágyúrtam az adrenalinra, a csapattagok képességei után lassítás aztán elég jól lehetet aprítani. Még a katonánál a lőszeres tulajdonságokat is elég jól lehetett kombinálni, igaz nem olyan látványos.
A normandy crash site-nál szerintem elég volt Shep egyedül is. Bár kiváncsi lettem volna milyen dialógusokat csináltak volna.
-
válasz
Ryder62
üzenetére
Meglehet, de első végigjátszás volt, általában az rpg-ben ilyenkor a "harcos" kaszttal szoktam kezdeni, mely inkább a cuccoktól függ, mint a képességeitől, kevésbé ismerve a játék rendszerét így könnyebb elkezdeni. Aztán majd másodikra választok valami "mágus"-szerű kasztot, úgyis végig akarom tolni egy női Sheppard-al is.
-
Ryder62
őstag
A ME2-t nem katona kaszttal kell játszani és máris nem unalmas a harc.
Nagyrészt eddig vanguarddal játszottam. Persze alap hogy a társak képességhasználata és auto szintlépés ki van kapcsolva.
Így olyan kombókat lehet nyomatni hogy öröm nézni, szórakoztat és még sokszor felnevettem is.
Pl: Szingularitást be, oda szippant egy ellenfelet, mikor elég magasan van, nyomok neki egy dobást, és elrepül jó messzire de mielött elérné a leszálló ívet, vagy impact shot vagy szabotázs a látvány kedvéért de ha tetőzni akarom még egy dobást ráeresztek. (társ segítségével, mert azért nem tölt újra ilyen gyorsan) Ilyenkor ha az ellen röppályája lefele ível, akkor ha a lökés alulról érkezik akkor fölfele száll.

Shadow Broker DLC, parkoló rész megvan? Azure hotel? Nah, sikerült egy ellenfelet kb másfélszer magasra fölrepíteni mint amilyen magas az épület.

Nah már nem hangzik unalmasnak, mi?

Jacob loyal küldije? Mindenkit fölemeltem emeléssel, majd dobással belecsobbantottam a tengerbe.
Olyan fun kombókat lehet nyomatni hogy néha sírtam a röhögéstől.
Tessék egy vidi a guruló kroganról
De van pörgő-forgó vorcha is

-
válasz
KubanitoS
üzenetére
Hát azért egy átlag rpg-ben általában harccal tölti el a legtöbb időt az ember, szóval nem árt, ha jól van megcsinálva. Soldier kaszttal játszom, elején uncsi volt, mert csak lőttem és kész, de aztán egy idő után elkezdtem használni a saját és a csapattársak képességeit, úgy azért izgalmasabb lett az egész, meg persze jóval könnyebb is

-
KubanitoS
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy sokkal jobban érdekel a történet, a világ, a karakterek, a beszélgetések, mint maga a harcrendszer. A harcrendszer nem igazán tud újat mutatni és sokszor számomra kicsit unalmas is. A Shadow Brokerben az üldözés során van egy pár rész, ahol megállás nélkül jön az ellenfél. Az nagyon nem tetszett.
-
Tegnap végigvittem a játékot, Arrival-al befejezve. Minden bolygórendszer 100%-on felfedezve, gondolom ezzel a küldetések legnagyobb része is kész, legalábbis újabb "Anomaly"-t nem találok már, csapatból mindenki él, egyedül Jack nem lett lojális a végére, hiába van maxos Paragon pontom (legalábbis úgy tűnik, hogy az), nem tudok vele beszélni, szóval ez már így marad, vagy esetleg van valami hely, ahol lehet növelni a Paragon pontokat?
Amúgy nem nagyon játszottam shooter-ekkel eddig, szóval az elején nem nagyon tetszett még ez a harcrendszer, de hamar belejöttem és megszerettem, bénaságom ellenére is. Egyszer majd szerintem nekiállok egy női Sheppard-al is, de előbb Mass Effect 3

-
KubanitoS
veterán
Erre még nem is gondoltam, pedig egy kis életet öntött volna a dologba az esetleges társalgás. Ha nincs Tali és Garrus (még), akkor meg lehetett volna vinni két új csapattagot, azoknak elmagyarázni az emlékeket, bár ezzel a módszerrel meg azt hiszem elvesztette volna a varázsát a dolog. Úgy viszont meg lehetett volna oldani a dolgot, hogy a crash site csak Tali és Garrus csapatba kerülése után legyen elérhető.
-
zolee0307
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Hát igen, amikor először (meg utánna is azért) csináltam azt a küldetést rendesen meghatódtam, ahogy jöttek az emlékképek, jártam be a roncsot, nagyon ott van a hangulata. Mindig ez volt az első küldi amit előszőr megcsináltam a 2-ben.
Mondjuk nem tudom ki mit akar benne csinálni, az egy emlékhely, az emlékezés a lényeg, úgy jó ahogy van.
-
zolee0307
őstag
Szerintem a Zades sem rossz, igaz elmarad egy kicsit a többitől. Ami még nekem nagyon bejött az a Normandy Crash Site DLC, eléggé jól el lett találva szerintem.
Meg egyébként tényleg jó újra látni a régi arcokat az előző rézekből, nagyott dob a hangulaton.
-
genndy
addikt
Igen, az ottani szereplőkből összefuthatsz néhánnyal a következő részben is. Még egy-két küldetés is lehet emiatt, de ha nem is (már nem emlékszem pontosan) akkor is jó újra látni az arcokat.
Gyűjtögetős misszióknak is van értelme, ha megvan akkor több nyersanyaggal kezdesz. -
Vistaboy
veterán
A Mass Effect 2 elején, amikor importálod a karakteredet, akkor kiírja, mik azok a döntések, amik fontosak. Azokra koncentrálj elsősorban. Persze attól csinálj meg annyi mellékküldetést is, amennyit csak lehet.
Én most vittem újra végig az egész trilógiát egyben, utoljára még DLC-k nélkül játszottam vele. Tapasztalat:
Vegyetek meg minden történet alapú DLC-t, mert sokkal jobb lesz a Mass Effect 3 végigjátszása.

MOD: A harmadik részben van pár momentum, ami előre el van rendezve, így akármit csinálsz ME2 során, ugyanaz lesz a végeredmény. Ennek persze a végigjátszás során lesz jelentősége, nem akarom lelőni a poént, majd meglátja mindenki.

-
-
KubanitoS
veterán
-
-
Köszi a válaszokat, erre nem is gondoltam, hogy a hajó legénysége odaveszhet, de gondolom azt már buktam, mert csináltam már pár elmaradt küldetést közben... Na mindegy, nem lehet elsőre tökéletes végigjátszást csinálni

-
KubanitoS
veterán
Egyébként meg tök jó, hogy jön egy kérdés egy látszólag kihalt topikban és egyből jön is rá vagy öt válasz. Lájk.

-
csoli31
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
De akkor meg a hajó legénysége veszhet oda, ha elkezdi még csinálni a mellékküldetéseket. Én már csak azt tudom javasolni, hogy ha már átléptél az Omega 4 Relay-n, akkor minden egyes küldetésrésznél válaszd be a csapatodba (magad mellé). Így kisebb az esélye hogy meghal, mintha máshová választanád be.
-
Ryder62
őstag
Ha Mirandának adtál igazat akkor a lojalitás eltűnik.
Magas Paragon vagy Renegát pontokkal kinyílik egy opció amivel szépen/durván megkéred őket hogy az erejüket a Collectorokra tartogassák.
De elég sok pont kell ahhoz, volt hogy 75%-on volt a Paragon pont és mégse volt elérhető az az opció.
-
KubanitoS
veterán
Ha megcsináltad a lojalitás küldetését, akkor lojálisnak kellene lennie. Persze az is lehet, hogy a veszekedés során Mirandának adtál igazat és az nem tetszik neki.
Igazából a kérdésedre nem tudom a választ. Talán még menthető a helyzet, ha maradt küldetés, ahol növelheted a paragon képességed... -
-
Játék vége-fele vagyok, most kéne átmenni a Omega 4 Relay-en. A csapatból eddig mindenkit lojálissá tudtam tenni, kivéve Jack-et. A Paragon pontom egész magas, utolsó résznek kb felénél van, de még így se tudok vele beszélni, szürke marad az opció. Maxos pont kéne, hogy meg tudjam békíteni?
-
KubanitoS
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jelenleg itt a legolcsóbb. Ha érdekel a dolog, akkor ennyiért érdemes megvenni, de az összes normális DLC-hez (ebben benne van az ME3-hoz tartozók is) kétszer ennyi pont kell nagyjából, egy nem elég.
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én őszintén szólva nem voltam rá hajlandó. Az alapjátékot megvettem.
CDGalaxisban kapni, meg Tescoban, MediaMarktban is, de pont nemrég linkeltek az Eredeti játékokban valamit, ahol most éppen a legolcsóbb. -
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A linkelt oldalon be kell jelentkezni a social.bioware.com-ba, ott tudod megvenni. Aztán a játékban is ugyanebbe a fiókba kell bejelentkezni.
-
Zoli133
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Külön terlepítője van minden DLC-nek amit a bioware oldaláról tudsz letölteni, gondolom gond nélkül felmegy a steames verzióra is, de steamben nem fogod látni a dlc-t (Azt hiszem ez a logikus de nincs steames tapasztalatom)
-
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, én erről tudok (lehet hogy máshonnan is tudsz pontokat venni, nem csak boltból, de én más forrást nem tudok).
Ami megéri, mert hozzáad a történethez: LotSB (magasan), Arrival (mert összekötés a 3-hoz), Overlord, Kasumi (új szereplő). A többi csak kinézet meg fegyver, szerintem felesleges. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tehát akkor az ME2 DLC-ket a Bioware oldaláról kell megvenni, de ahhoz meg pontokat kell venni egy helyi boltban?
Ezeket gondolom a legelső végigjátszás előtt érdemes megvenni/felrakni és pontosan melyikeket is?Kérlek, ne spoilerezzetek, még az 1-nek is csak az elején tartok.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

végül is samara , thane meg jack nem loyalis
nem értem 1 csik hiányzik h fullon legyen a paragonom még sem elég , hogy utólag beszéljek jackel..... bezzeg tali vs legion nál helyből lezártam a vitát sikeresen 
és igazából csak tali meg garrus a fontos meg talán baka
tud valaki valami ötletet?
SPOILER lehet : thanenál valaki lelőtte az orrunk előtt a turiánt meg a krogant , jacknél minden rendben volt , utána össze különböztek mirandával én mirandának adtam igazat és nincs karika jack alatt 

külön külön mind végig toltam kivéve a 2.-őt ot sose szántam magam rá , hogy átmenjek a relén 

Ne hagyd ki az Overlordot, Kasumit és az Arrival DLC-ket sem, a többi felesleges, csak egy-két új fegyvert, ruhákat adnak.