- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap végigvittem a játékot, Arrival-al befejezve. Minden bolygórendszer 100%-on felfedezve, gondolom ezzel a küldetések legnagyobb része is kész, legalábbis újabb "Anomaly"-t nem találok már, csapatból mindenki él, egyedül Jack nem lett lojális a végére, hiába van maxos Paragon pontom (legalábbis úgy tűnik, hogy az), nem tudok vele beszélni, szóval ez már így marad, vagy esetleg van valami hely, ahol lehet növelni a Paragon pontokat?
Amúgy nem nagyon játszottam shooter-ekkel eddig, szóval az elején nem nagyon tetszett még ez a harcrendszer, de hamar belejöttem és megszerettem, bénaságom ellenére is. Egyszer majd szerintem nekiállok egy női Sheppard-al is, de előbb Mass Effect 3

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest