- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam egy kis küldetésnél, a neve: Fellegvár: "Bűntény folyamatban" .
A Fellegvárban Zakera 26-os szintjén van egy jelenet, hogy elvesztette a kredittárcáját egy ürge, de ő egy másikat gyanúsít vele az ellopásával. Beszéltem velük(a gyanúsítottal, az áldozattal és az őket faggató F-Sec emberrel is), elmentem a boltba ahol otthagyhatta, de ott sem volt, aztán elmentem a használthajó kereskedéshez, ahol szintén nem bukkantam rá. Ezek után a naplómban frissült a feladat, és azt kéri tőlem, beszéljek az F-Sec tisztjével. Na most: hiába megyek vissza hozzájuk, nem tudok mit kezdeni velük, a Zakera 3 szintjét pedig már bejártam, sehol nem találom a tálcát. Próbáltam más F-Sec embert keresni, de azokkal sem tudok beszélni.
HELP pls.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.02
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest