- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ha nem mész egyből, akkor minimum a legénység meghal, meg lehet Kelly is.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
ME2 DLC-ket itt találtam Mindegyik DLC más-más Bioware pontmennyiségbe kerül.
1600 bioware pont ----> 20 euro Originen
-
KubanitoS
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Hello
Sajnos teljes full-full pakk a mai napig nem létezik a sorozatból. Azt hiszem valami Mass Effect trilógia nevű pakk létezik, de az is erősen DLC mentes. Az alapjátékok viszonylag olcsóbban beszerezhetőek, de ahhoz, hogy az összes DLC-t megszerezd (amelyeknek ME2 és ME3 esetében van csak jelentőségük - ME1-hez nem érdemes foglalkozni vele) akkor mélyen a pénztárcádba kell majd nyúlnod. Régebben lehetett Bioware pontokat venni és azokkal válthattad be a DLC-ket, most már nem tudom hogy megy...
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
Social.bioware.com.
Ide kell regisztrálni magad és itt tudod beváltani a pontokat. A DLC-ket .exe fájlként lehet letölteni, gyakorlatilag sima kicsomagolófájlok, viszont csak akkor fog az adott tartalom megjelenni a játékban, ha érvényesítetted is az adott DLC-hez tartozó kódot a fenti oldalon. Ezért kell játékon belül belépni a Bioware networkba is.
Steamen külön nem lehet letölteni a DLC-ket.
Ha viszont Originre regized a Mass Effect 2-t, ott egyből megjelennek a DLC-id is és Origin automatikusan le fogja tölteni azokat is, ha onnan telepíted / indítod a játékot.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Zoli133
üzenetére
Ez mekkora szemétség már... Most megpróbálom ismét letölteni, csak Originen kersztül. A telepítés előtt most legalább megengedte, hogy kiválasszam az angol nyelvet.
Ez az update kavarhatott be valóban, itt is pont az a probléma, mint nálam. Persze válasz nélkül.
-
KubanitoS
veterán
Felraktam ismét a Mass Effect 2-t. Steamről vettem annó, de aktiváltam a CD kulcsot Originen is én marha. Most indítanám a frissen Steamről letöltött Mass Effect 2-met, erre kijön az Origin, hogy aktiváljam a játékot. Megtörtént, de a játék nem indul el.
Semmi nem történik. Eszem megáll... -
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Felsőfokú angol nyelvvizsgám van, de szerintem ez nem ide akart jönni.
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
A Normandy Crash Site DLC, ami említésre méltó még, de ezt szerintem megkaptad a Mass Effect 2 kódjának regisztrálásával.
Ha ezzel újat mondtam volna, itt tudod regisztrálni a kódokat és az új DLC-ket beszerezni.
Annyit még hozzátennék a Liara dologhoz, hogy amit írtál Shepardnak is feltűnt, na de többet nem írok. Ki ne hagyd!

-
KubanitoS
veterán
válasz
Classius
üzenetére
Lair of the Shadowbroker DLC kell neked, ennek Liara is örülni fog minden szempontból.
Ne hagyd ki az Overlordot, Kasumit és az Arrival DLC-ket sem, a többi felesleges, csak egy-két új fegyvert, ruhákat adnak.A harmadik részt is vidd végig nyugodtan, remek játék önmagában, csak aztán ne csodálkozz, ha a vége tönkreteszi az összes játékélményed amelyet a trilógiából merítettél. Feltétlenül tedd majd fel az Extended Cut ingyenes DLC-t, ez javít majd valamelyest a dolgokon.
Amúgy nekem is Liara a kedvencem.

-
KubanitoS
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy sokkal jobban érdekel a történet, a világ, a karakterek, a beszélgetések, mint maga a harcrendszer. A harcrendszer nem igazán tud újat mutatni és sokszor számomra kicsit unalmas is. A Shadow Brokerben az üldözés során van egy pár rész, ahol megállás nélkül jön az ellenfél. Az nagyon nem tetszett.
-
KubanitoS
veterán
Erre még nem is gondoltam, pedig egy kis életet öntött volna a dologba az esetleges társalgás. Ha nincs Tali és Garrus (még), akkor meg lehetett volna vinni két új csapattagot, azoknak elmagyarázni az emlékeket, bár ezzel a módszerrel meg azt hiszem elvesztette volna a varázsát a dolog. Úgy viszont meg lehetett volna oldani a dolgot, hogy a crash site csak Tali és Garrus csapatba kerülése után legyen elérhető.
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
Egyébként meg tök jó, hogy jön egy kérdés egy látszólag kihalt topikban és egyből jön is rá vagy öt válasz. Lájk.

-
KubanitoS
veterán
Ha megcsináltad a lojalitás küldetését, akkor lojálisnak kellene lennie. Persze az is lehet, hogy a veszekedés során Mirandának adtál igazat és az nem tetszik neki.
Igazából a kérdésedre nem tudom a választ. Talán még menthető a helyzet, ha maradt küldetés, ahol növelheted a paragon képességed... -
KubanitoS
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jelenleg itt a legolcsóbb. Ha érdekel a dolog, akkor ennyiért érdemes megvenni, de az összes normális DLC-hez (ebben benne van az ME3-hoz tartozók is) kétszer ennyi pont kell nagyjából, egy nem elég.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Le lehet szállni a magaslóról. A helyzet az, hogy én nem követem a híreket, nem láttam egy darab ME3 videót sem, sőt, még azt sem tudom tiv (akárki is legyen ő) mit írt neked "nem tudom hány héttel vagy hónappal ezelőtt". Talán azt is követnem kellett volna, hogy ki mit írt neked hónapokkal ezelőtt? Mindent a játékból szeretnék megtudni, ilyen egyszerű és igen, hagy engedtessék már meg, hogy ne olvassak Mass Effect 3 spojlereket a Mass Effect 2 topikban. Köszönöm!
-
KubanitoS
veterán
Rossz fórumtéma, de tanulságos amit írsz. Azért abba érdemes belegondolni, hogy miért is nincs hivatalos magyarosítás: azért nem sokan veszik meg a játékot eredetibe nálunk és ezért nem is éri meg a kiadónak foglalkozni a magyarosítással, mert egyszerűen nem térül meg.
Ezek után te azt gondolod, hogy az emberek majd pénzt adnának csak a magyarosításért, amikor a játékot sem veszik?

-
KubanitoS
veterán
válasz
Lankadatlan
üzenetére
De most miért?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KubanitoS
veterán
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Kérvényezni? Miért ne lehetne? Írj az EA-nak vagy a Bioware-nek, óvatosan kérd meg őket, hogy tegyenek bele magyar feliratot, majd az üzeneted végét nyomatékosítsd meg egy hosszú lécccccccccccccccccivel és akkor 100% hogy benne lesz. Hajrá!
-
KubanitoS
veterán
válasz
Lankadatlan
üzenetére
A Mass Effect 3-hoz nem lesz hivatalos magyarosítás. A kettőhöz azért volt, mert csináltak hozzá.
-
KubanitoS
veterán
válasz
R1200GS
üzenetére
1. Letöltöd az Origin klienst.
2. Kreálsz egy Origin felhasználói fiókot.
3. Az Origin klienst elindítod, belépsz a létrehozott felhasználóddal.
4. A fogaskerékre kattintasz és kiválasztod a "játék aktiválást" vagy "Redeem product code" funkciót
5. Beírod a kódot.
6. ME2 megjelenik a kliensedben.
7. Letöltöd, telepíted, játszol.
8 Öröm bódottá.
Az origin felhasználód / jelszavad érdemes nem elfelejteni.

-
KubanitoS
veterán
Valóban, az Arrival DLC egy kicsit fura, viszont mégegyszer végiggondolva: teljesen mindegy mikor kezded el az Arrivalt, a két napos visszaszámlálás akkor indul el, amikor elvállaltad a küldetést. Ez gondolom egy szkript, ami eléggé kitűnik a többi küldetés közül, főleg azért, mert a Mass Effect egy rendkívül magas színvonalú játék és egy efféle "baki" azonnal feltűnik az egyszeri játékosnak.
Azért szerintem nem üti egymást a DLC és a játék vége. A batarian rendszer a Mass Relay-jel együtt felrobban az Arrival végén és a Reapereknek több hónapig kell utazni normál sebességgel a következő Mass Relay-hez, ezért lehet az, hogy marha messze vannak a videóban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Én maradtam a (számomra) most már szokásos fekete-kék-szürke kombónál. Szerintem elég látványos és megy is a játékhoz.
-
KubanitoS
veterán
Nekem csak paragon karakterem van és én felrobbantottam a bázist a végén. Miranda lájkolta.
) -
KubanitoS
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Hm, ezt nem is tudtam, akkor ennek relatíve nem sok értelme van.
Már hogy a fenébe ne lenne értelme! Ha átviszed a mentésed a második részre, akkor az első rész történései kihatással lesznek a másodikra. A szereplők emlékezni fognak rád és az első részbeli tetteidre és ezek alapján viszonyulnak hozzád.
Például:
Spoiler
Az első részben van egy rész, ahol eldöntheted, hogy megölöd-e Wrex-et, vagy sem. Ha nem ölöd meg, akkor a második részben a krogan bolygón ő lesz a törzsfőnök és mindenben segít neked. Ha megölöd, akkor először lehet magyarázkodnod miért tetted.
Ha nem hoztad át a mentésedet, akkor a program automatikusan úgy veszi, mintha az első részben megölted volna Wrex-et.
Azt csak óvatosan említeném meg, hogy előkerülhetnek NPC-k is, akikkel kapcsolatba kerültél az első részben és lehet velük beszélgetni azóta mi történt velük.
Például:
Spoiler megint
Az első részben van egy csávó a Citadelben, aki Shepard nagy rajongója. Először autogrammot kér tőled, de később bekattan és csatlakozni akar majd hozzád, amikor harcolni sem tud.
A második részben találkozhatsz vele ismét és ekkor kiderül, hogy (mivel azt hitte Shephard halott) szerzett valahonnan egy N7-es (Mass Effectes
) ruhát és saját magát Spectré-nek adta ki, mivel állítása szerint ha már Shepard halott, valakinek folytatni kell a munkáját. Persze jól megszívatja mindenki a csávót és van is egy ebből fakadó mellékküldetés.Magam részéről azt gondolom, a Mass Effect sorozat három része egy kerek egészet fog alkotni és ha végig akarod tolni pl a harmadik részt még egyszer, akkor az első résszel érdemes kezdeni. Egy filmsorozatot sem úgy nézel ismét, hogy az évad közepével kezded, nemde?
Na jó lehet kicsit elragadtattam magam, de "kicsit" szeretem ezt a játékot. Számomra nagyobb élményt nyújt az egész, mintha egy filmet néznék. Hihetetlenül élvezetes játéksorozat.
-
KubanitoS
veterán
válasz
freeride69x
üzenetére
w-a-s-d-vel lépteted a kijelölést és enterrel aktiválod talán. Az áthúzott vörös kockákat kell kikerülni.
-
KubanitoS
veterán
Mirandát nem feltétlenül kell elutasítani. Nálam például Miranda azután próbálkozott, hogy Liara megadta volna magát.
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz.Van egy kulcsmomentum a Shadowbroker után. Lenyomjátok, Liara átveszi a hatalmat, majd elmész és később visszajössz. Ekkor van egy rész, amikor erőltetni lehet az udvarlást. Liara valami olyasmit mond, hogy régen nem láttuk egymást, eltelt két év és hogy ez után nem szeretné erőltetni a dolgot. Na ekkor van egy válasz, hogy Shepard erőltetni akarja. Utána meghívod a kabinodba egy italra és beindulnak a dolgok.
Mellesleg számomra az egyik legkellemesebb rész ez a Liarás dolog, persze nem a huncutkodásról van szó
, abból nem látni semmit, viszont az egész jelenet marha jól van megcsinálva. Nem is értem, hogy lehet majd játszani a Mass Effect 3-mal, ha előtte nem ismered a Shadowbroker DLC történéseit. -
KubanitoS
veterán
Commander Shepard egy új megvilágításban.
Ha ezt Timmy tudta volna, lehet nem indítja el a Lazarus Projectet. Jobban járt volna mindenki.

-
KubanitoS
veterán
Így igaz. Mondjuk számomra ez nem olyan nagy probléma, de azért néha mégis.

Mass Effectben én jó karakterrel megyek mindig, de azért van egy-két szitu amiben egyszerűen puhapöcsnek tűnik Shephard, ha örökké a jó válaszokat választod. Sokszor beszólnak neked "nóném" senkik, söpredékek és te meg kénytelen vagy jól válaszolni, mert jó a karaktered, ellenkező esetben kapod a rossz pontokat. Arról nem is beszélve, hogy Shepard elméletileg nagy ember, egy híresség, egy hős és minden senki beszólhat csak úgy?
-
KubanitoS
veterán
A Kotor 1-2-ben még megértem, ha valaki gonosz, mert ugye ott az erős sötét oldala, azonban szerintem a Mass Effectben (egy-két kivételtől eltekintve) gonoszkodás = felesleges bunkóskodás.
Arról nem beszélve, hogy milyen az már, hogy terminátor fejjel is megy a csajozás?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KubanitoS
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Ha jól tudom Samara elutasítja a közeledést, mivel tiltja a kódexe. Viszont mi a helyzet Morinth-tal, Samara gonosz gyerekével? Mivel én csak jó gyerek voltam, mindig Samarát választottam, így Morint számomra ismeretlen.
A Talis cucc nagyon üt, de szerintem nem fedi a valóságot. Ez igen.
-
KubanitoS
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Szerintem Liara a legnormálisabb a csajszik közül, annyi perverzió meg engedtessék már meg, hogy kék színű, egynemű "csajra" bukjunk.

Ashley rasszista + bunkón viselkedik a Mass Effect 2-ben. Jack egy pszichopata állat. xD Miranda szimplán nem szimpi. Tali nem is tudom, hogy mi igazán, azt hiszem valami gyík, de nem láttam még maszk nélkül. Egyedül Kelly aki valamirevaló nő még szerintem.
Kihagytam valakit?
-
KubanitoS
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez most mi lenne pontosan? Ki ez a csaj a képen?
-
KubanitoS
veterán
Én a napokban kezdtem el ismét a sorozatot. Az első részt cirka 20 óra alatt sikerült végigvinni, ebben gyakorlatilag (a DLC-ken kívül) az összes küldetést megoldottam, kivéve a rendkívül unalmas és (szerintem) értelmetlen vers- és nyersanyagkereséseket.
Most kezdtem el a második részt (nem is tudom hanyadszor) és felfigyeltem egy új letölthető tartalomra.
320 pontért lehet venni (a Bioware oldala szerint) egy 15 percnyi hosszúságú virtuális képregényt, amelyben a Mass Effect első részének a döntéseit lehet megváltoztatni.
Gyakorlatilag ez egy fizetős ME1 save game generátor, amelyet importálni lehet a második részbe és olyan, mintha végigjátszottad volna az első játékot. Gondolom ez azoknak segítség, akik nem akarják az első részt végigjátszani csak a karakterimportálás miatt.
Véleményem szerint ez nem rossz, de én jobban élvezem a teljes végigjátszást. Fene se tudja, számomra a Mass Effect nem első, második (és majd harmadik) részből áll, én az egészet egy teljes játéknak tartom, összefüggő, kerek történettel, amelyet nem fogok a második résznél elkezdeni egy esetleges újrajátszáskor, hanem a legeslegelejétől játszok a végéig. Egy rég nem látott filmet sem a közepénél fogod elkezdeni nézni. Ti hogy vagytok ezzel? Csak én érzek így?
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem is egy lassan már 4 éves E6850-esem van és nálam sincs gond a töltéssel. Lehet csak a négymagos procikkal van a baj?
-
KubanitoS
veterán
Ha véletlenül az a problémád, hogy bankkártyás fizetésénél hibát ír ki és nem engedi a vásárlást (mint az én esetemben, pedig régen nem volt gond
), akkor még mindig ott a lehetőség, hogy vásárolj Bioware pontokat. Hardveraprón akár még olcsóbban is hozzá lehet jutni bontatlan változatokért. -
KubanitoS
veterán
Szerintem a Bioware abszolút nem rontotta el a dolgot. A Mass Effect története úgy alakul, ahogyan te döntöd el, az események attól függnek, hogy melyik küldetést vállalod el. Az óra csak akkor indul, amikor a küldetést elkezded, nincs meghatározva egy globális idő, amikor a reapereknek érkeznie kell.
Egyébként értem a problémád, ez egy apró logikátlanság, amely a kiváló történet / játékélmény miatt egyből feltűnik. Szerintem ez kb olyan dolog, mint egy-két gyengébb filmben megtalálható olyan jelenetsor, amitől fogja az ember a fejét és amellyel a film tökéletesen érzékelteti, hogy valóban csak egy film, a valósághoz semmi köze. Itt most persze nem arra gondolok, hogy pl a főhősnek természetfeletti képessége van, sokkal inkább a filmekben megjelenő baromságokra, mint pl a főhőst nem találják el soha, a lerázott üldöző autó feltűnik a szemközti kanyarban, magyarán olyan dolgok, amelyek csökkentik az átélhetőséget. Akik nézik a Supernatural (Odaát) című sorozatot, szerintem tudják miről beszélek. Az is tele van természetfeletti (kitalált) dolgokkal, de mégis olyan jól adják elő, hogy tökéletesen elhiszem, hogy ez akár a valóság is lehetne.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi, viszont miért nem nevezted el mondjuk "Mass Effect 2 The Arrival - What happens when time runs out?"-nak, mert akkor a külföldi fogyatékosok is lájkolnának ezerrel.

-
KubanitoS
veterán
Az a baj, hogy össze vagyok zavarodva a történettel kapcsolatban most. A kép nem az első részből van véletlenül?
Vagy most jutott eszembe: ezek nem arra vártak, hogy a citadel kinyíljon ismét? Annyi biztos, hogy a collectorszok kellettek nekik valamiért és nélkülük nem tudnak visszajönni.
-
KubanitoS
veterán
SPOILER
Részletesen a történet:
Admiral Hackett szól, hogy segítségre van szüksége. A batarianok elfogtak egy doktornőt, aki a batarian rendszerben a reaperek után kutatott és most terrorizmus gyanújával fogva tartják. Ki kellene szabadítani. A játék első 10-15 perce tehát a mentőakcióval telik el, csihi puhi ezerrel. Megérkezel a batarian támaszpontra egyedül, hiszen Hackett erre kér, mivel a batarianoknak feltűnne, ha egy kisebb hadsereggel érkeznél és megölnék a túszt. (Persze az nem tűnik fel nekik, ahogyan a kis hajóval leszállsz a bázis mellé, de ne vesszünk el a részletekben.
) Itt még azt hittem egy unalmas fegyvertusa lesz a DLC és egy érdektelen mellékküldetésről fog szólni az egész, szerencsére nem így lett. Miután kiszabadítottad a doktornőt, ő elmeséli Shepardnak, hogy találtak egy reaper artifaktot, amely arról árulkodik, hogy a reaperek úton vannak a galaxisba (innen az Arrival) és két nap múlva meg is érkeznek, majd jó szokásukhoz híven kiirtanak mindenkit aki él és mozog. Persze ezt a doktornő nem akarja hagyni, na meg Shepard is megmentette már párszor a világot, most miért ne tenné. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval elmennek a doktornő vezette "The Project" támaszpontjára, amely kidolgozott egy furfangos tervet, miként lehetne megmenteni a galaxist. A doktornő állítása szerint a reaperek a batarian csillagrendszerbe fognak megérkezni, ezért el kell pusztítani az ott található Mass Relayt ( az a forgó bigyó az űrben, amelyen keresztül mi is utazni szoktunk, hogy elérjünk más csillagrendszerekbe), hogy ezt megakadályozzák.
A "The Project" ezt úgy akarja megvalósítani, hogy egy meteoritot beleirányít a mass relay közepébe. Éppen ezért a támaszpont eleve egy hatalmas meteoriton van, hogy irányítani tudják az egészet, majd a becsapódás előtt el tudjanak menekülni. Ha elpusztul a mass relay, a reaperek nem tudnak jönni, viszont a batarian rendszer 300.000 fős lakossága elpusztul. Shepardnak ez persze nem tetszik, ezért bizonyítékokat vár a doktornőket, aki megígéri, hogy elvezeti a reaper artifacthoz Shephardot, ahol az artifact a reaper támadás víziójával "kedveskedik" az arra járóknak.

A probléma ott kezdődik, hogy ez az artifact szabadon van az egyik helyiségben és szépen lassan megszállta a doktornőt, aki ezért szépen elárulja Shephardot és ránk küldi a csúnya katonákat.
Innentől fogva az egész átmegy akcióba, jönnek a katonák, mi lövünk, hogy a végén a doktornő testén keresztül csak sikerüljön belevezetni az egész bázist a mass relay közepébe. (Mivel a doktornő éppen ezt akarta megakadályozni utólag.)
A lényeg:
- kb 1 óra játékidő
- magával ragadó történet / hangulat
- valami eszméletlen szuper zene, amely a legjobb filmeket idézi
- a szokásos Mass Effect képi világAzt mondom részemről megvenni megérte, de várni rá nem igazán. Hogy a történtek miként befolyásolják a harmadik rész történéseit, számomra rejtély. Szerintem sehogy, ez egy különálló DLC.
-
KubanitoS
veterán
9am PST
Ekkor jön ki az Arrival. Valaki tudja, hogy ez pontosan hány órát jelent nálunk? Marhára nem vagyok képben az időzónákkal.
-
KubanitoS
veterán
Felrakták az Arrivalt egyes helyekre. Kész élvezet, hogy én fizetni akarok érte és még nekem kell várni egy napot.

-
KubanitoS
veterán
Kb ezt csináltam én is, hardveraprón 3000 forintért vettem 1600 pontot, amely jobb ár, mintha neten keresztül vettem volna (vagy boltban), ott jelenleg 20 dollárt ír nekem 1600 pontra.
Nem is ezzel van a baj, hanem hogy én csak 560 pontot akartam venni, annyit amennyi az új mass effect 2 dlc-hez fog kelleni, ez pedig olyan 1500 forint lett volna neten keresztül. Bolti változat csak 1600 pontos kiszerelésben van. Többet költöttem, de valamivel jobban jártam, a több pont hasznos lehet még a Mass Effect 3 dlc-ihez. Legalább ez vígasztal.
Ettől még persze jó lenne tudni miért nem ment a netes vásárlás.
-
KubanitoS
veterán
Nálatok volt már olyan probléma, hogy nem tudtatok bioware pontot venni? Én régebben vettem már euróért a Bioware Social Networkon keresztül, de most az ár dollárban van és hibát kapok a vásárlás indításakor. Ez tutira vmi régiós dolog lehet, hiszen az előző pötyi vásárlásomkor alapból magyar volt az egész oldal, de miután megkaptam a pontokat átállítottam az egészet angolra, hiszen a Shadowbrokert alapból csak úgy tudtam megvenni. Most ha visszarakom magyarra a nyelvet az account settingsben, akkor az oldal félig magyar-félig angol lesz és az ár ugyanúgy dollárban marad, ezért nem tudok vásárolni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én úgy kezdtem hozzá a második részhez, hogy az égvilágon semmit nem tudtam róla és így jobban ütött például a játék legeleje. A végigjátszás után olvastam a játék megjelenése előtti előzetest és ott már lelőttek egy-két poént, amelyeket utólag örülök, hogy nem ismertem a játék előtt.
Valahogy így vagyok a harmadik résszel is, jelenleg semmit nem tudok róla, pláne trailereket nem nézegetek.
Ez így is fog maradni, majd a játékból minden kiderül.Igazából nem tudom minek írtam ezt le, de vhogy kikívánkozott.
Csak jönne már! 
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenMediaVault
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Escape from Tarkov
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én Steamen keresztül szeretném elindítani ANGOLUL, ahogy ezt eddig éveken keresztül csináltam...

)