- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
NA, én is csatlakozom azokhoz, akik végigvitték a játékot! Szerencsére sikerült fennakadások nélkül mindent teljesítenem a jétkban amit akartam (Spoiler mindenki életben maradt a csapatomból, én nem haltam meg, a példakép státuszom pedig maximumon, a renegád viszont nem ment 1 'rublika' felé, mindenkivel megvan a lojalitásom is, és Mirandával is volt egy kis ingyombingyom
Spoiler vége). 
Összességében leborulok a Bioware előtt, hihetetlen mit alkottak az első epizóddal is, ezzel pedig feltették az i-re a pontot. Nem minden változás jött be, viszont így is maradéktalanul boldog vagyok, remek játék. Mióta megjelent az 1. rész, azóta csak most jutottam oda, hogy vegyek olyan konfigot, amin el tud futni a játék, így egészen mondhatni mostanáig csak képeken, beharangozókon, tesztvideókon láttam a Mass Effect -et, ezek alapján pedig teljesen magával ragadott a történet, a karakterek, a grafika, a hangulat, szóval minden. A lényeg, hogy nagyon, nagyon nagy elvárásaim voltak a játékkal kapcsolatban, a hihetetlen pedig az, hogy még így is meglepett. Nagyjából 1 hete tudtam csak elkezdeni a sorozattal játszani, de egyszerre jó és rossz is egyben, hogy már a 3. részt fogom elkezdeni ma, mert nem akarom, hogy vége legyen ennek a hihetetlen kalandnak...
Igaz, hogy rengeteg választási lehetőség van és tipikusan az a játék amit többször is végig lehet játszani, de ugye akkor már nem az igazi a feeling 
Szinte tökéletes játékot (játékokat) alkottak a Bioware-nél, remélem a 3. rész sem okoz csalódást.
(B)Spoiler!
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Spoiler vége).