Új hozzászólás Aktív témák

• Classius

aktív tag

NA, én is csatlakozom azokhoz, akik végigvitték a játékot! Szerencsére sikerült fennakadások nélkül mindent teljesítenem a jétkban amit akartam (Spoiler mindenki életben maradt a csapatomból, én nem haltam meg, a példakép státuszom pedig maximumon, a renegád viszont nem ment 1 'rublika' felé, mindenkivel megvan a lojalitásom is, és Mirandával is volt egy kis ingyombingyom :D Spoiler vége). :)

Összességében leborulok a Bioware előtt, hihetetlen mit alkottak az első epizóddal is, ezzel pedig feltették az i-re a pontot. Nem minden változás jött be, viszont így is maradéktalanul boldog vagyok, remek játék. Mióta megjelent az 1. rész, azóta csak most jutottam oda, hogy vegyek olyan konfigot, amin el tud futni a játék, így egészen mondhatni mostanáig csak képeken, beharangozókon, tesztvideókon láttam a Mass Effect -et, ezek alapján pedig teljesen magával ragadott a történet, a karakterek, a grafika, a hangulat, szóval minden. A lényeg, hogy nagyon, nagyon nagy elvárásaim voltak a játékkal kapcsolatban, a hihetetlen pedig az, hogy még így is meglepett. Nagyjából 1 hete tudtam csak elkezdeni a sorozattal játszani, de egyszerre jó és rossz is egyben, hogy már a 3. részt fogom elkezdeni ma, mert nem akarom, hogy vége legyen ennek a hihetetlen kalandnak... :D Igaz, hogy rengeteg választási lehetőség van és tipikusan az a játék amit többször is végig lehet játszani, de ugye akkor már nem az igazi a feeling :U
    Szinte tökéletes játékot (játékokat) alkottak a Bioware-nél, remélem a 3. rész sem okoz csalódást. :)

(B)Spoiler!![/B
    Egy valamit sajnálok, de azt nagyon... Mégpedig, hogy az 1. részben összebonyolódtam Liara-val, a 2. részben meg kémkedésekre buzdít és adatlopásokra, kapcsolatilag pedig le sem szar, nem is történik semmi. Nagyon sokat változott az 1.részhez képest. Mivel a karakterem importáltam az 1.ből, a kapcsolatom vele pedig a lehető legjobb volt, így azt kizártam hogy valami hiányozna, ebből következik, hogy eredetileg nem akarták a fejlesztők ezt tovább vinni... Viszont olvastam itt DLC-kről, meg is van az összes, talán valamelyik majd foglalkozik vele külön (mintha valahol olvastam volna ilyesmit).
    (B)Spoiler vége[/B

Új hozzászólás Aktív témák