- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
Most igencsak mérges vagyok! Ugyan úgy magamra, mint az EA-re.
Regisztráltam a Bioware SocialNetwork-on a játékomat, és a Cerberus Network kódomat, és így letöltöttem az ingyenes DLC-ket. Viszont nem tudtam, hogy a játékban kellesz egy EA profilt csinálni, ami már nekem volt (mármint más EA játék miatt). Eddig nem is volna gond. Csak hogy miután belépek az EA profilomba, és megadnám a DLC-k miatt a kódot (a játékon belül), azt írja hogy már használatban van. Így most buktam az egész feltelepített DLC-ket. Szerintetek, ha más segítségével (mivel nem tudok igazán angolul) írnék a Bioware-nak (nem tudom hova kell), akkor esetleg kaphatnék ingyen egy másik kódot, vagy már buktam az egészet, és kellesz vennem egy másikat kemény 1200 pontért (amit igencsak nem akarnék)?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- bambano: Bambanő háza tája
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Spórolós topik
- Egérpad topik
- Xbox One
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Regisztráltam a Bioware SocialNetwork-on a játékomat, és a Cerberus Network kódomat, és így letöltöttem az ingyenes DLC-ket. Viszont nem tudtam, hogy a játékban kellesz egy EA profilt csinálni, ami már nekem volt (mármint más EA játék miatt). Eddig nem is volna gond. Csak hogy miután belépek az EA profilomba, és megadnám a DLC-k miatt a kódot (a játékon belül), azt írja hogy már használatban van. Így most buktam az egész feltelepített DLC-ket. Szerintetek, ha más segítségével (mivel nem tudok igazán angolul) írnék a Bioware-nak (nem tudom hova kell), akkor esetleg kaphatnék ingyen egy másik kódot, vagy már buktam az egészet, és kellesz vennem egy másikat kemény 1200 pontért (amit igencsak nem akarnék)?