- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Ezt azért átbeszélhetnénk jobban, mert szerintem ennyire nem egyértelmű. Nekem se sikerült kibékülnöm Mirandával pedig fullra toltam a paragon sávot. Másodikra sem sikerült pedig most nagyon odafigyeltem, hogy ha lehet minden paragon pontot behúzzak, de becsúszott pár renegade is
.
Olvasgattam bioware fórumokon és nem kaptam egyértelmű választ. Többen írták, hogy megvolt a maxolt para/rene de nem sikerült. Volt olyan feltételezés, hogy számít az is hogy elkezdtél-e valamelyikkel flörtölni, de ezt is megcáfolták. Olyat is olvastam, hogy a játék azt is figyeli, hogy az addig megszerezhető para/rene pontokból mennyit sikerült begyűjteni és ha túl sokat kihagysz, akkor soha nem sikerül visszaszerezni a mérges pulykák lojalitását. Volt, aki azt írta hogy szerinte csak ME1 import karakterrel (és az azzal járó extra pontokkal) lehet megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Metal topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.