- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
Szerintem a legkevésbé ez számít. Nagyon kevés tps játék van ami tetszett. Ez az egyik, a másik a Splinter Cell sorozat. Számomra Deus Ex óta a legjobb játék a ME 1-2, bár erősen gondolkodom perpillanat, hogy felhelyezem a trónra a Deus Ex helyére. Ez a precizitás ahogy az egész ME univerzum, a karakterek, a párbeszédek, az animációk fel vannak építve szerintem példás.
Az meg csak hab a tortán, hogy a döntéseid kihatnak a későbbi játékmenetre. Amit Mass Effect 1-ben csináltam, hatással van arra, mi történik ebben a játékban. És majd gondolom ugyanez lesz a Mass Effect 3-al.
Elég régóta játszom már pc-s játékokkal(kb 1995 óta) és azt tudom mondani úgy nagyjából 5-6 éve egyre inkább csak ontja a szemetet a játékipar. Vegyél egy jó engine-t vagy írjj egyet, csináljj hozzá pár pályát amin pár óra alatt végig lehet rohanni, öntsd le nulla sztorival és utána add el olyan állapotban hogy az első nap már patchelni kelljen. Ez a trendi mostanság úgy 20ból 18 játéknál.
Nemrég fejeztem be, pénteken kezdtem a Mass Effect 2-t és elég sokáig kitartott. Persze végig csináltam a főszálakat, felbéreltem mindenkit, minden csapattagom nyűgjén is segítettem, ez nem kevés idő volt. De az látszik, hogy ebben a játékban jócskán van belefektetett munka. Az egyetlen unalmas rész a játékban ez a szar bolygószkenelés. Ha az nem lenne benne, ráírnám a 10/10-et.
Arra amúgy kíváncsi lennék, kinek sikerült végigvinni az utolsó küldetést úgy, hogy mindenki életben maradt. Nekem elsőfutásra Legion és Jack volt, aki nem élte túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- iPhone topik
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest