Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
En meg mar megint vegigtoltam, most ferfi karakterrel.
Morinth-ot mar harmadszorra nem ajanlja fel opcionak, nem tudom mit lehetne meg tenni, a legvegere hagytam most, annyi renegade ponttal, amennyit csak ossze tudtam vakarni.
Es megsem volt opcio, hogy o legyen. Kezd mar idegesiteni.Elkezdtem insane-en is, de a tarsaim nagyon gyorsan meghalnak, en meg utana eleg, ha 1mp-re kidugom a fejem valahonnan, vegem. Igy az agyverzesen kivul mas ertelme nincs a kinlodasnak, ugy erzem.
Nem tudok veluk mit kezdeni, sokkal tobb figyelmet forditottam arra, hogy ok mit csinaljanak, es hogy bevedjem oket, mint arra, hogy en mit csinalok. Es igy is a leghosszabb ido, amit kibirtak, egy csata fele (sem ).
Nem ertem, miert nem tudtak normalisabb NPC-ket csinalni az ember melle.
A Left 4 Dead ugyanez, elkapjak a karakteredet, a tobbi meg nezi. Melletted all es nezi hogy meghalsz....Szoval ez a Morinth dolog nem tudom, min mulik, megprobalom ujra a jatekot, leszek Paragon ( melyik cast kap +100 paragont egyszercsak? ).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest