- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Spoiler
Elnezest de ha megvarjuk a visszaszamlalas veget, a reaperek megerkeznek, es akkor csapodunk a mass relay-be, az egesz rendszerrel egyutt egeszen veletlenul nem pusztultak volna meg ok is?

-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Spoiler!
Nagyon hangulatos, nagyon jo a zene is, viszont tulsagosan rovid, foleg ahhoz kepest, mennyire vartam.
Es a talalkozasra Harbinger baratunkkal pedig nagyon haragszom, kifejezetten megteveszto, ugyanis en mikor meglattam hogy jon, szepen hatradoltem, hogy majd beszelgetunk egy jot mint az elso reszben amikor ugye Sovereign jelenik meg.
Aztan erre fel mondhatsz neki 1 mondatot. Koszonom szepen.... -
Kidus
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Tudom kicsit megkesve, de probalj meg ott maradni, ahol kezdtel, oda nem megy foled, es eleg hosszu is a fedezek, hogy mozogni tudj mogotte.
Legalabbis nekem sosem jott kozel, lehet hogy mert elobb lottem szarra, es olyankor elmaszkal, de meglepo, hogy nem tudod legyurni, nyomjad ra Thane-Garrus kombot mondjuk, es sniper vagy nehezpisztoly, ahogy irtak elottem.
Esetleg hogyha kimesz a terem vegeben levo fedezek mogul, akkor mozogj, szepen kerulgesd a kisebb fedezekeket, nem mindig tolja rad a csovat, meg ha kicsit oldalazgatsz, akkor probal o is, lehet huzogatni jobbra-balra kedvedre a masik oldalon, kozben meg a tarsaid lovoldoznek ra. -
Kidus
őstag
válasz
fpeter07
üzenetére
Tobbszor is beszelsz vele.
Eloszor akkor, mikor elso alkalommal jarsz a citadelen, aztan Garrus kuldetesenel is, Thane kuldetesenel, es meg talan van valami mas is azon kivul.
Legyen nalad a tag, akinek a kuldeteset meg akarod csinalni, en ugy szoktam mondjuk, hogy kapasbol Thane meg Garrus jon velem, es akkor nem kell cserelgetni, megvan egymas utan a ketto. -
Kidus
őstag
Hat ez a SB dlc, ez priceless....
Minden pontot megert valoban. Vegre valami, amire az ember nem sajnalja utolag, vagy nem tudja eldonteni, sajnalja-e
Es jo kis meglepik is vannak benne, hatarozottan ujra beleeltem magam az egeszbe, pedig mar vegigtoltam vagy huszonotszor keresztbe-kasul a jatekot. -
Kidus
őstag
Ez az Overlord tenyleg jo volt. Nagyon jol eltalaltak a hangulatot, egy baj van vele, ami ilyen jo, az nem lehet eleg hosszu. Tul hamar vege lett....
-
Kidus
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ha Tali loyal, akkor tedd be a szellozobe, csapatot meg vezesse loyal Miranda/Garrus.
Masodik korben sajat csapatba beteheted, vagy sehovase, vezetonek Mirandat javasolnam, o meg ugy is tulelheti, ha nem loyal.
Utana meg nyugodtan vidd magaddal a vegere Talit.
Ha imigyen vagyon, tul kell elnie elvileg.Esetleg tech-nek Legion-t tedd be a szellozobe helyette, ot meg magad melle.
Vezetokon ne valtoztass
Ha igy se, akkor passzolom a kerdest, nekem nem volt ra pelda, hogy elhalalozott volna.
-
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Teljesen mindegy, a vegen paragon es renegade dontes van.
Hagyod a tanacsot, vagy nem hagyod oket.
Az az 1 pont szamit.A paragon/renegade beallitottsagtol az fugg, mennyi pontot kapsz ra az uj karaktereddel.
-
Kidus
őstag
Igen, keves olyan jatek van, aminel erdemes nem kihagyni az elso reszt, ez pont olyan.
Az egesz vilagot az mutatja be, a tortenet alapjait, ezeket nem kellett volna kihagyni. Eleg sok minden tortenik az elso reszben, amit nem tudva kicsit ertelmetlennek tunhet a folytatas, sotet foltokkal szvsz.
Arrol meg mar nem is beszelve ugye, hogy a masodik reszt befolyasoljak a dontesek.szerk: hozzateszem, meg 15 ora jatek utan sem keso abbahagyni, es nekiugrani a ME1-nek.

-
Kidus
őstag
A kuldetes maga jo lett, a karakter nagyon megkapo, viszont tenyleg rovid, es hihetetlenul sajnalom, hogy nem lehet vele beszelgetni, nincs tobb hattertortenet vele, esetleg romanc karaktert is lehetett volna csinalni a csajszibol.
Lehet a kivitelezes nem lett volna megoldhato vagy csak nehezkesen, es azert nem, de ez akkora csalodas mar megint, hogy a mission utan csak ott ul es semmi.... -
Kidus
őstag
Osztom a velemenyt, nekem is elvezet volt a Garrus/Thane paros insane-en is, Infiltrator melle.
Foleg az IFF volt fun, de a collector kuldetest is szepen vegig tudtam vinni, meglepoen jol.
Pedig hajlamos vagyok neha elhalalozni a Praetorian resznel, de insane-en ( vagy azert, mert jo volt a csapat, vagy mert baromira figyeltem ) egybol ment es problema nelkul.Arrol nem is beszelve, hogy mosolyt csal az arcomra a 3 sniper
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Arrol nem is beszelve, hogy aki leszedi maganak, az mar nem fog a boltba bemenni utana.
Privatban megtalaljatok egymast, postokat toroltem.
Meg a topic elejere is ki van irva jol lathatoan. -
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bele fogjuk

szerk: Meg is tettem.
-
Kidus
őstag
A ferfi karakternek hangban egyszeruen nincsenek erzelmi melysegei.
A noi szinkron is valahogy ugy veszi ki magat az ilyen jeleneteknel, mint mikor egy barbar a nagy baltaval a hatan, verben tocsogva odamegy a kisgyerekhez, hogy megsimogassa a fejet. Hiheto
Valahogy nincs osszhangban az egesz, legalabbis nekem ez az erzesem, mindket karakterrel.
Renegade karakterrel sokkal jobbak a szovegek es szerintem jobban illik a beszedstilusuk azokhoz a helyzetekhez.Kicsit tenyleg olyan, mintha untak volna, vagy csak szartak volna bele.
A tobbi karakter szinte mind sokkal jobban beszel, talan Samara-t kiveve. -
Kidus
őstag
válasz
Tsumaas
üzenetére
Ironia volt

Egyebkent nem lehet eldonteni, nekem a pasi hangja konnyfakaszto, de mar masodszor jatszom vegig, es jo. Teljesen mas a ket nemmel a jatek, hiaba all fel a hatamon a szor a hangjatol, a hozzaallasuk mas a karaktereknek, a jatekelmeny mas, minden kicsit mas.
Ki kell mindent probalni, utana lehet mondani, hogy na ez szar volt. -
Kidus
őstag
válasz
Delta38412
üzenetére
Nem ertem mi nem ertheto

Azt irtad, nem lehet rossz Tali, ha Shepi mosolyog.
Garrus bun randa es Shepi megis mosolyogva romantikazik vele....
Ergo Tali is lehet legalabb olyan "szep", mint o. -
Kidus
őstag
válasz
Delta38412
üzenetére
En ezzel kapcsolatban nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket, gondoljunk csak Garrus-re, az is milyen gyonyoru ( foleg a plasztikazas utan )

-
Kidus
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ami meg ingyen volt.
Erdekes dolgok ezek.... -
Kidus
őstag
Meg a tetejen van par csik ami megy kifele es zold lesz, ha kesz a kutatas.
Amugy nem rossz, en sem azt mondom, de kaphattunk volna tenyleg egy normalis kuldetest, mint peldaul az a meteoros volt a batarian-okkal, vagy ha mar azt nem, akkor joval tobb mission-t.
Bar lehet, hogy majd jon meg, ujabb dlc-ben
Ruha pack meg tenyleg nevetseges, azok a szemuvegek tonkrevagjak az egeszet.
Garrus jol nez ki, engem spec. elegge zavart a serules a pancelon, a tobbi ruha is jo, de egyszeruen nem lehet oket hasznalni mert a szemuvegek annyira pocsekak, hogy koszonom de inkabb marad a regi outfit.Arban mondjuk itt 2 dolcsi korul van, azert meg max. egy kenyeret lehet kapni, ugyhogy annyira nem volt veszes.
-
Kidus
őstag
Na vegigtoltam az osszes Firef*cker kuldetest.
Nem vagott foldhoz, olyan semmi extra erzese van, mintha egy nap alatt talaltak volna ki.
Ha mar ropkodni kell egy ilyen izevel, legalabb lenne mogotte valami normalis kis tortenet...
Bar raadasnak nem rossz, vegulis sokba nem kerult![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nektek bejott?
-
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Viszont Jack ruhajat felvennem nagyon

-
Kidus
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Vegre lesz Jack-en ruha.
Thane meg abban a szemuvegben... halali
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
SPOILER
Elvileg ha ki van fejlesztve neki a cucc es loyal, akkor o sem hal meg.
Meg olyat is hallottam, hogy az utolso csapatnak eleg erosnek kell lennie, de ezt nem tudom megerositeni.
Nekem sosem halt meg, elso korben Garrus vagy Miranda vezette a masodik csapatot, masodik korben mindig Miranda, legenyseggel meg random kuldozgettem vissza tagokat, Jacob/Jack/Zaeed/Garrus/Grunt is volt.
Tech Legion volt minden esetben.
Biotic field-re mindig Samara volt, egyszer Morinth, mikor vegre sikerult megszereznem
Legtobbszor velem a vegen Garrus/Thane, esetleg Legion/Thane, de volt Miranda/Thane paros is.
Minden fejlesztessel, ugy hogy mindenki loyal, ebben a felallasban nem halhat meg senki. -
Kidus
őstag
Osztom a velemenyt

Az a helyzet amugy, hogy most kivancsisagbol elkezdtem, veteran-ra tettem, mondvan hogy kenyelmes, de eskuszom hianyzik az insanity. Meg a vegen atallitom

Nehez fegyverek max ott kellenek, de ha jol emlekszem, en sem sokszor vettem elo, ha radobod a fejleszteseket a sniperre, sokkal hatasosabb, vagy egy jo shotgun kozelre.De Husk tomegre peldaul jo poen egy Cain
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ma kerdes, hogy a Garrus/Thane komboval elvezet, en direkt huztam

Hozzateszem, ez insane es Infiltrator, barmikor el tudtam tunni ha ugy alakult, es arrebb menni, a huskok meg ugye elsosorban rad mennek, ha nagyon besurusodott, akkor arrebb cloak-oltam, aztan mikor megjelentem, fordultak az ellenfelek, addig Garrus es Thane szanaszet osztotta a fejuket, nalam maxos incinaration blast
Komolyan, a legelvezetesebb kuldetes volt az IFF, pedig attol feltem a legjobban. -
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
En sem ertem, ott van mindenhol minden %-ban, es egy rendszerben talan ha 8 bolygo van max. Es az mar suru....
A masiknak pont ez volt a hibaja, irogathattam volna, hol voltam es hol nem.
Jobb hijan megjegyeztem kb-re, de itt nem kell.
Es eskuszom imadom, ahogy megy 2 rendszer kozt a hajo, boxon meg bele is rezeg az egesz
-
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ah, ez csak egy uj csavar a masodik reszben

Amugy meg nem hiszem, hogy a tortenet szerint az osszes kevert lesz, az elso reszben mondja is Sovereign, hogy "organic life is an accident" vagy valami hasonlo
Es hogy ok mar elotte voltak.
Most vagy hazudott, vagy elfelejtettek a keszitok (
), vagy nem mindben van organikus toltet 
-
Kidus
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
En szeretnem ugy megkozeliteni inkabb, hogy imitalja az indulatot, hatha ugy sikeresebb mert Shepinek megremeg a terde tole

Marmint... erted, o egy gep, mitol lenne ideges
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Sovereign hideg, nyugodt, formalis, es istenien magabiztos. Megtisztelo, hogy hajlando leereszkedni hozzad, a pondrohoz es beszelni hozzad

Egyszer!Harbringer felol tobb az indulat, es mokasakat szol.
Mindenkirol elmondja, miert hasznalhatatlan, miert primitiv, miert bakterium
Egesz jol el lehet rajta rohogni, ahogy csacsog.
Ugyanakkor erzed az erot, a leereszkedest, es igazsag szerint ezek az odavetett mondatok harcok kozben jobban megmaradnak, mint az az 1 beszelgetes Sovereign-nel
Foleg a vegen, mikor kifejti a velemenyet a robbanas elott ^^Nem tudnam eldonteni, melyik a jobb fej, mindketto k*rvanagy

-
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az lenne az igazi, ha a harmadik reszben kicsit ramennenek a karakter customize reszre.
DAO karakter tervezoje peldaul sokkal jobb, en ezert tobbet is vartam ettol, de kb. hagytak azon a szinten, ahol az elso volt. Meg az alap fejek is mintha ugyanazok lennenek.
Alig van valaszthato sero, egyszeruen nem lehet olyan fejet csinalni, amivel maradektalanul ki vagyok bekulve. -
Kidus
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
En is azt neztem, de o az egyetlen, tobbi egesz kozel, foleg Mordin es Grunt.
Hangulatos
-
Kidus
őstag
Tegnap befejeztem Insane-en vegre.
Nem gondoltam volna, de Garrus + Thane az infiltratorommel egyszeruen istencsaszar.
A vegen is oket vittem, irtottunk naaagyon
Igazsag szerint nem volt nehez, azt hittem meg fogok pusztulni, mert eloszor mikor nekikezdtem, valamit elrontottam es nem ment.
Most valoszinuleg ugy csinaltam, ahogy kellett. Az IFF kuldetesen konkretan nem ert hozzank senki, ugy mentem vegig.... pedig attol feltem a legjobban. -
Kidus
őstag
Ez szerintem csak egy jo bug.
A reaperes spekulaciokat meg en kizarnam, sehogy nem all ossze.
Meg azt talan el tudnam kepzelni, hogy Illusive baratunk geth fejlesztes, beleillene a jo nagy jutalom is, amit intact geth-re irtak ki, nehogy rossz kezekbe keruljon.
De ez is nagyon gyenge labakon all.
Szerintem mar mindenkinek eszebe jutott, hova is tegye a faszit, de szerintem nem lehet tul sokra jutni, foleg ha nagy a csavar, gondosan ugyelnek ra, hogy ne lehessen rajonni, vagy hogy megzavarjak az embert.
Ez olyan dolog, mint az a hir, amivel regen inditottak, hogy Shep meghalt
-
Kidus
őstag
Ja valami van, most csinaltam meg eloszor a Pyjack kuldetest.
Viszont erdekes volt annyiban, hogy elkezdtem, megcsinaltam, majd mikor mentem vissza a boltoshoz, nem hozta szoba.
Gondoltam ennyi, nem neztem journal-be.
Utana megcsinaltam Grunt meg a doki kuldeteset is, aztan valamikor a kesobbiekben lattam, hogy vissza kene menni a bolthoz.
Visszamentem, akkor mar mondta, hogy koszi+discount.
Gruntot meg b*szhatom.
-
Kidus
őstag
Megcsinaltam ezredszerre Grunt mellekszalat, viszont most erdekes bugom lett.
A mission utan irja, hogy loyal.
A csapat kepernyon szinten irja, hogy loyal.
A kepessegeknel meg a Fortification lockolva, azzal a cimszoval, hogy nem loyal.
Mar ujra is inditgattam de semmi, pont ot akartam vinni IFF-re ami most jon, Insane, baromi pipa vagyok.... -
Kidus
őstag
Ha nem igy lenne, nem hiszem hogy vegig lehetne tolni insane-en Infiltrator karakterrel.
Igy is eleg nehezkes, csapattarsakra tobbet kell figyelni mint barmi masra, allandoan meg akarnak halni.
Nekem pl. Miranda egyfolytaban a nyilt szinen terdel es lovoldoz....Szoval miutan lehaltak melloled, loszer meg keves, igen hasznos a cloak mar az elejen is, neki tudsz futni par loszert osszeszedni pl.
Ha meg ki van fejlesztve, eleg jo extra sebzest ad, jobban lehet mozogni vele, es kozben tudsz masra figyelni, nem arra, hogy ki megy neked. -
Kidus
őstag
Na nekiesek ujra az Insane-nek egy Infiltrator paragonnal.
Good luck![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
SPOILER
Ha viszed Tali kuldetesere Legion-t, akkor az egyik admiralissal lehet is beszelni errol, es megkerdezni Legion velemenyet, amikor is mondja, hogy lehetsegesnek tartja a beket, de eddig ok a tulelesert kuzdottek, es akarmikor talalkoztak a "teremtokkel", az esetek 100%-aban megtamadtak oket. Es az admiralis erre valahogy ugy reagal, hogy hat igen, ebbol a szemszogbol tenyleg mas, nehez vitatkozni vele, hogy jogos.
Erdekes, kivancsi vagyok en is, mi lesz a harmadik reszben ebbol

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
SPOILER
Ugy tudom, csak az szamit, hogy azok meghalnak-e, akik veled vannak a vegen.
Gondolom ha nem loyal egyik sem, akkor lehalnak melloled, Joker meg egyedul nem tud felhuzni, es meghalsz.
De ettol meg a tobbiek a masik csapatban siman tulelhetik.Garrus:
Szerintem a legerdekesebb karakter volt az elso reszben, es tovabbra is az egyik kedvenc.
Talan mar emlitettem, nagyon rossz dontesnek tartom, hogy romanc karaktert csinaltak belole, ezt nagyon nem lett volna szabad.
Nalam olyan hangulata van mint "regi jo barat", mikor mennek a beszelgetesek, vagy viszem harcolni.
A sajat misszioja azert jo, mert ha ugyes vagy, akkor a masik turian nem hal meg, Garrus pedig lezarja magaban a tortenetet. Ugy is loyal lesz, de szerintem paragonnal sokkal jobb megoldas, ha nem hagyod neki kinyirni a celpontot.
Van is 1-2 beszelgetes vele, mikor Shepard megjegyzi, Garrus nem ugy viselkedik, mintha onmaga lenne.
Bar gondolom ebben most nem volt semmi ujdonsag. De nekem ez a mellekszal is kifejezetten tetszett. -
Kidus
őstag
válasz
Derrewyn
üzenetére
SPOILER
Mondjuk ennek jo ellenpeldaja Samara, akit ugye lehet fuzogetni, es mikor mondod neki, hogy "we have a connection", paragonnal helyesel, viszont ha renegade vagy ( nem tudom, mennyire kell annak lenni, vagy hany renegade dontes kell ), azt mondja, o nem igy erzi, tul sok olyan dontesed volt, amivel nem tud kibekulni.
Tehat valahol van sulya, de teny, hogy ebbol a szempontbol a DAO sokkalta kidolgozottabb.
Bar az jobban rpg irany is, erre nehezen lehet raeroltetni
-
Kidus
őstag
válasz
CygnusX
üzenetére
Nekem az egyik Garrus mellekszalan volt, mikor Harkint probaltuk elkapni, jottek sorban a droidok, en meg egyszercsak fent voltam egy doboz tetejen, es onnan sehova.
Masik meg a kolonianal volt, amit meg kellett menteni.
Egybol, ahogy ledob a shuttle, elindultam egyenesen, es balon a falra felfutottam.Szerintem ez teljesen veletlenszeru....
-
Kidus
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Legalabb annyi biztos, hogy platform-fuggetlen bug

-
-
Kidus
őstag
En mindig a vegere hagyom Jack kuldeteset, legutobbi renegade karakterem az utolso rublika negyedenel volt, es nem volt lehetoseg valasztani.
Most paragonnal, epp tegnap boven eleg volt ugyanez a szint.
Ugyanaz a sorrend volt szinten. Valamiert paragonnal konnyebb.Talinal sem ugrott fel a targyalason sem a renegade opcio, sem a "rally the croud", amiert nagyon duhos voltam, foleg hogy az meg Jack kuldese utan is volt, meg magasabb renegade pontszammal.
Akarmikor paragonnal probalkozok, meg tudok oldani mindent kekkel.Neha nagyon logikatlannak tunik, ahogy besorsolja a lehetosegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)