Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát bakker. Benezia lányát mentem meg épp(vmi hülye neve van Liara'Tsoni vagy nemtom
) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Lehet nálam van a gond, de csak ez az 1 game csinálja ezt és már többször is probáltam és mindig ugyanakkor a (misszio vége, betöltés után).
Eddig semmi baj nem volt. Nem volt fagyás, se más. Tehát vmi ki kellett hogy váltsa, csak nemtom mi. Semmi install vagy uninstall esetleg törlés vagy nagyobb változtatás nem volt azota hogy utoljára játszottam. Nemtom mitöl lehet de igy meg nemtom végigvinni mert ez egy fő küldi
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.
Win reinst nem lesz mostanában az tuti. Bár lehet itt lenne az ideje. De az a sok melo mire mindent visszateszek...

Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tápos kibeszélő offtopik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazon Prime Video
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.