- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát bakker. Benezia lányát mentem meg épp(vmi hülye neve van Liara'Tsoni vagy nemtom
) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Lehet nálam van a gond, de csak ez az 1 game csinálja ezt és már többször is probáltam és mindig ugyanakkor a (misszio vége, betöltés után).
Eddig semmi baj nem volt. Nem volt fagyás, se más. Tehát vmi ki kellett hogy váltsa, csak nemtom mi. Semmi install vagy uninstall esetleg törlés vagy nagyobb változtatás nem volt azota hogy utoljára játszottam. Nemtom mitöl lehet de igy meg nemtom végigvinni mert ez egy fő küldi
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.
Win reinst nem lesz mostanában az tuti. Bár lehet itt lenne az ideje. De az a sok melo mire mindent visszateszek...

Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Battlefield 6
- Projektor topic
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.