Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Közben rájöttem.
Leírom hátha vki rákeres majd:A 3x telepítés csak angol verziónál van, magyarnál nincs.
"Amennyiben a magyart vetted úgy akárhányszor, ugyanis nem kell neten aktiválni. "
Angolnál: "Ebben az esetben aktiválás és limitált mennyiségű telepítési lehetőség áll rendelkezésedre (újat lehet igényelni)."CD Project vette ki az aktivációs cuccot a játékból.
Nem próbáltam de asszem a kieget is le lehet szedni már(egy jo ideje) a magyarral. -
ez_meg_emaz
őstag
Keresgettem de nemigen találtam infot, amit találtam az is bizonytalan.
Most ezt a gamet akkor csak 3x lehet feltenni vagy nincs ilyen? (Eredetiről beszélek term.) -
ez_meg_emaz
őstag
Nah akkor látom te is elismered hogy simán lehet ott vmi gond.
Attol független hogy eddig lehet neked nem volt.
Nekem c-n xp,games,progik. (Ebböl böven jo lenne ha xpt+progikat visszaghostolhatnám.) A többin letöltések, zene, mentések, régi cuccok vegyesen.Nem. Akkor kapcsoltam be a gépet és akkor inditottam elöször a mass effectet.
Amugy szoktam nézni a futo folyamatokat mert a rendszert leterhelö virusokat pl észre lehet venni ugy hogy egy ismeretlen* folyamat használja 90%-ban a cpu-t vagy a memot. Ezt persze amugy is kiszurja az ember mert minden sokkal lassabb lesz. Meg egyébként is átszoktam néha futni hogy éppen mien folyamatok futnak.*Megtudom különbözteteni hogy ténylegesen virus lehet-e vagy rendszerfolyamat. Csak hogy ne legyek hülyének nézve a példám miatt.
-
ez_meg_emaz
őstag
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
De nálam tapasztaltabb emberektöl hallottam hogy nem az igazi a rendszer ghost után se. A legjobb mindig ha maga csinálja az ember.
Aztán ujabb verziok lehet jobbak, lehet nem. Nemtom. De ugy vagyok vele hogy egy teljesen ujrarakott rendszer jobb mint egy vissza ghostolt.
Igaz játékokat is c-re telepitem (mert van amit nem is tudsz máshova vagy szarakodik ha nem c-re teszed) de term azzal is elörébb lennék ha a játékokon kivül a win-t, meg a segédprogikat menteném ghostba.
Amugy nemtom hogy nem lehet tudni használni...
Nem jártam utána mit hogy csináltak de particiokat nem keverték össze hogy c-röl mentették aztán a d-re akarták visszatenni stb. Nem ilyesfajta hibákra gondoltam. Hanem a visszaghostolt rendszeren nem akart ugy menni minden mintha magad raktad volna vissza.szerk.: De most felpiszkáltad az agyam. Legközelebb megcsinálom a ghost mentést ha ujrateszem az xp-t. Aztán ha a köv ujrainst.nál (bár 2 xp reinst után lehet 3. már vista lesz) mégse lenne jo akkor meg manuálisan megcsinálom azt elfelejtem a ghostot örökre
Amugy ma se akart elindulni megint ez a mass effect.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna. -
ez_meg_emaz
őstag
Ghost egy nagy....
Én bevallom 1x se használtam de ahogy több ismerösöm is mondta jo hogy eddig nem is tettem. Ghost-al se lesz soha olyan jo a rendszer mint amikor ujra pakolod sajátkezüleg. Sőt. Szal ez felejtös.Amugy nemtom mi volt a gebasz de félig megoldodni látszik. Az adott részen ma egy hosszabb szünet(cod4-ezés) után tuljutott a game. Huhhh.
Aztán volt egy olyan is hogy beakadt a hang, eltünt a kép.
Alt+tab lesem lefagyott e, nem még fut. Hmm. Aztán vissza a gamebe és ujra jo. Nem kellett ujratölteni a régi mentést se. Ment tovább. Hát ez nemtom mi lehet. Talán a vinyo szarakodna?
A cd nemhiszem mert 10gb-ot pakolt a vinyora szal nagyon nem kell pörgetni a lemezt.
Lehet vmi virus lenne? Majd lefuttatom este a nod-ot csökkentett modba azt meglátjuk... -
ez_meg_emaz
őstag
Hát bakker. Benezia lányát mentem meg épp(vmi hülye neve van Liara'Tsoni vagy nemtom
) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Lehet nálam van a gond, de csak ez az 1 game csinálja ezt és már többször is probáltam és mindig ugyanakkor a (misszio vége, betöltés után).
Eddig semmi baj nem volt. Nem volt fagyás, se más. Tehát vmi ki kellett hogy váltsa, csak nemtom mi. Semmi install vagy uninstall esetleg törlés vagy nagyobb változtatás nem volt azota hogy utoljára játszottam. Nemtom mitöl lehet de igy meg nemtom végigvinni mert ez egy fő küldi
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.
Win reinst nem lesz mostanában az tuti. Bár lehet itt lenne az ideje. De az a sok melo mire mindent visszateszek...

-
ez_meg_emaz
őstag
Nah énis megkaptam már 20.án a cuccost mert elörendeltem 576ba. 576 tényleg drága hely de mivel ugyanannyiért volt mint máshol gondoltam mit veszithetek. Ráadásul ez györben az egyetlen hely szvsz ahol idöben megkapom a játékot. Nem volt eddig idöm ugyhogy sajna csak most telepitem. De a warez verzsönt kiprobáltam és ugy döntöttem ez kell majd, pláne ha magyar és csak 8k.
A körítés nagyon franko. Szerintem ha lenne itt is ár/érték arány mint hardvereknél akkor ez érné meg legjobban a pénzét.
Na jo űrutazást...
Ha elakadnék majd visszanézek...
Új hozzászólás Aktív témák

- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- darkFlash CF8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Attol független hogy eddig lehet neked nem volt.
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.
) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.