Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Dinomano
üzenetére
Én az elsővel akkor játszottam amikor kijött,azóta már egy spéci változata is megvan,a régi cd-t ugyanis elhagytam festésnél.

Másodikkal is nemsokkal megjelenés után,de egyiket sem tudtam befejezni.
Az első részt valahol az első nagy városban untam meg a másodikat már az első kis porfészeknél.
Harmadik részt csak kipróbáltam,de annál az volt a gond hogy nem az elején hanem már a sztori közben és nem igazán értettem.
De ha azt mondjátok jobb mint a többi és nem csak eszetlen hent akkor talán megpróbálom,de steam vagy gog verzió a jobb?
Be vallom az állandó kaszabolás meg az olyan küldi hogy ölj meg ezt vagy azt engem nem igazán érdekel.
Második résznél ott untam meg hogy a falu melletti erdőbe akármiért is küldtek ki,egy vacak virágért tuti hogy vagy 200 gyökér ellenséget le kellett vágni.Amikor valami nagy szörnyet kellett volna levadászni azt mondtam hogy jó ez cseszett unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest