Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
bagaba1
üzenetére
ennyire nem lágy, naa. nekem is volt és nyitva használtam sokat ennyire nem szar.
látszik hogy f1.8nál nem volt a helyén a fókusz. hózihhher. vagy rossz az adaptered.
csináld meg ezt: sorozat mód és nyakból mozgasd aprókat előrehátra fejed mint a gyalogcsirke és lőjj. -
jjeahh
nagyúr
válasz
bagaba1
üzenetére
20d-n honnan tudod, hogy a fókusz tökéletesen pontos? sztem ki kéne próbálni azt az obit olyan vázon is, ami tud élőképet, illetve bele lehet nagyítani a fókuszmezőbe

csak azért írom mindezt, mert a portékon, amit vele lőttél tökéletesen kivehető, hogy mellément a fókusz, az arc pont ennyire életlen mindig mint a tesztábrád, a váll meg a kar viszont tökéletesen éles
hogy ne csak a szám járjon:

szerk: viták elkerülése végett: nem azt akarom bizonyítani, hogy ez az obi baró mert zeiss, simán csak én úgy látom mindig melléfókuszálsz...ami nem a te hibád, a 20d nem manuálozni való

Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi