- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Neked ez valami fetised a régi manual obikkal??? Használtál te már MF-fokuszt APS-C szenzoron, hogy ez befolyásolja a gépválasztást?? A rengeteg hátrány, amivel gondolom tisztában vagy nem fogja megkönnyíteni a fotózást, lehet belőle külön hobbit csinálni, börzékre járni adaptereket vadászni trükközni de nem vagyok benne biztos, hogy sokkal jobb minőséget fogsz elérni egy 10-20-30 éves obival mint egy mostani 40-50ezres 100in1 es szupermakró, ultranagylátó-szupertelével. Jó sok időt el lehet tölteni az ilyen kérdésekkel meg fórumkurkászással de sok értelme nem lesz, és valószínű még egy kb elfogadható képminőséget is sokkal nehezebb lesz elérned mint amit most már pl 1 sony R1 alapból tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest