- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Bukósisak, az életmentő extra!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
40-50ezres 100in1 es szupermakró, ultranagylátó-szupertelével.
Ilyen nincs, nézegettem az obikat, de minden ami az alapobi látószögén(zoomtartományán) túllép az írtó drága. Mind az extra nagylátó mind az extra tele.
Szóval van értelme manuális obikkal szenvedni. R1: Egy evf nem hasonlítható egy slr keresőjéhez, hiszen evf-en ha megfeszülsz sem tudsz -vagy csak nagyon nehezen- élességet állítani, az af pedig van mikor sokszor mellélő. -
tomiboj! Király kis hsz volt, szerintem ha tisztában lennél a régi 10-20-30 éves manuális obik képminőségével, akkor légkalapáccsal vernéd dirib-darabokra a ''100in1 es szupermakró'' obidat. Vagy az überfasza sony R1-et. Azt hiszem, az már jó ''100in1 es szupermakró'' obinak számít (bármi is legyen az
), ami felbontásban hozza pl a 85-ös manuális nikkorom felbontásának a HARMADÁT. Tudod nem mindenki a család macskáját fényképezi hétvégenként, meg a haverokat böfögés közben, hanem vannak akik ebből élnek, vagy egyszerűen csak komolyabban gondolják a fotózást mint hobbit, és ott a ''100in1 es szupermakró'' obik semmire se jók. Csak arra hogy megvedd, aztán kis buktával tovább passzold, és megvedd azt a két-három objektívet, amire valóban szükséged van, és minőségben hozzák a szintet. Nem vagyok türelmetlen, aki kapcsolatba kerül a fotózással, és kicsit is komolyabban gondolja, az tovább fog lépni e felé. Aki meg nem, az megmarad a ''100in1 es szupermakró'' kategóriában, de annak úgyse lesz lövése se arról, hogy mi az a manuális obi...
Egyébként máskor valóban hasznos lesz elolvasni a topic címét, mert legközelebb megkérdezed egy canonos topikban, hogy miért mindenki a canonról beszél, és előbb utóbb ennél sokkal kevésbé kulturáltan fognak helyretenni. Szóval, ahogy kedvenc fizikatanárom mondta, ne csak nézzünk lássunk is. -
hali01
őstag
Mivel ez itt a manuális obis topic és nem a 100in1 szupermacro topic,így logikusnak tűnik,h ide írogat azért mert Ő úgy gondolja,h ilyenekkel akar fotózni.
Ezért,nem kell rábeszélni olyanra amit Ő nem akar.
Remélem nem okoz gondot ha vki szeret régi olcsó cuccokat használni?!
De ha gondot jelent akkor bocsi.
Én 90%-ban ilyeneket használok és nem okoz gondot a képalkotás.
És nem kezdek el anyázni ha véletlenül rossz fókuszpont maradt aktív és ezért mellélőttem.
Ha majd nekünk más kell akkor máshova írogatunk,vagy nyitunk egy 100in1 topicot.
De addig maradunk ha nem zavarunk.
Hali01.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik