- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Amúgy emiatt kezdenél Olympus szettel vagy egyébként is ez a kiszemelt?
Az objektívek közül az 50/1,8 ami érdekes lehet, az viszont remek darab (mint az alapobjektívek többsége). Én egy 300d-vel használom, nem családi jellegű kép csak pár darab van, régebben már linkeltem is őket; #442 és #743). Egy 28/2,8-nak nem számottevő az előnye egy kitobjektívvel szemben. Én sem használom már a 24/2,8-amat mióta megvan a 18-55 IS. A Tamron nem hagyott bennem mély nyomot, ráncolom a szemöldököm, mikor próbálok visszaemlékezni rá.
Az tuti, hogy toló-zoom-os, ami elég kellemetlen, vele készült képeket is csak párat találtam, azért ha gondolod feldobhatom őket valahova. Helyette jobb választás a kitben (dupla kitben olcsón) adott tele, amivel kevesebb a macera is.
Még pár 50/1,8-al készült kép itt, MORE gombbal több is gyün'.
Nagy részük analóg géppel készült.
Gép is volt az objektívekhez?
Szerk.: az elején linkelt makrók közgyűrűvel készültek f4 körül..
-
Stitch
őstag
Szia!
Olyan Tamronom nekem is volt, a Zuiko 50/1,8 még meg is van.
Ebay-en vannak még 4/3-OM adapterek, némelyik lényegesen olcsóbban, mint a linkelt, de azok persze utángyártott kínai cuccok. AF tényleg nem lesz, élességvisszajelzésed viszont igen és valóban kétszeres a szorzó. Este írok bővebben, meg linkelek képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest