Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Amúgy emiatt kezdenél Olympus szettel vagy egyébként is ez a kiszemelt?
Az objektívek közül az 50/1,8 ami érdekes lehet, az viszont remek darab (mint az alapobjektívek többsége). Én egy 300d-vel használom, nem családi jellegű kép csak pár darab van, régebben már linkeltem is őket; #442 és #743). Egy 28/2,8-nak nem számottevő az előnye egy kitobjektívvel szemben. Én sem használom már a 24/2,8-amat mióta megvan a 18-55 IS. A Tamron nem hagyott bennem mély nyomot, ráncolom a szemöldököm, mikor próbálok visszaemlékezni rá.
Az tuti, hogy toló-zoom-os, ami elég kellemetlen, vele készült képeket is csak párat találtam, azért ha gondolod feldobhatom őket valahova. Helyette jobb választás a kitben (dupla kitben olcsón) adott tele, amivel kevesebb a macera is.Még pár 50/1,8-al készült kép itt, MORE gombbal több is gyün'.
Nagy részük analóg géppel készült.Gép is volt az objektívekhez?

Szerk.: az elején linkelt makrók közgyűrűvel készültek f4 körül..
-
Stitch
őstag
Szia!
Olyan Tamronom nekem is volt, a Zuiko 50/1,8 még meg is van.
Ebay-en vannak még 4/3-OM adapterek, némelyik lényegesen olcsóbban, mint a linkelt, de azok persze utángyártott kínai cuccok. AF tényleg nem lesz, élességvisszajelzésed viszont igen és valóban kétszeres a szorzó. Este írok bővebben, meg linkelek képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Futás, futópályák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az tuti, hogy toló-zoom-os, ami elég kellemetlen, vele készült képeket is csak párat találtam, azért ha gondolod feldobhatom őket valahova. Helyette jobb választás a kitben (dupla kitben olcsón) adott tele, amivel kevesebb a macera is.