- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #5688 üzenetére
Kössz!
Kipróbáltam egy 8mm-es Samyang-ot egy panasonic milc-en a hétvégén, hogy lássam, hogy mire is van szükségem. Hát, nem erre...
Őszintén szólva rá kellett jönnöm, hogy a halszem nem az én műfajom. Nekem inkább egy kb. 100 fokos látószögű lencse kell minél kisebb torzítással.
Mivel ilyet csak nagyon drágán lehet venni 4/3-hoz, így elkezdtem szépen lassan barátkozni a PS panoráma összeillesztő funkciójával. 3 képből már egész tűrhető képeket lehet összerakni, persze tökölni kell a torzítással, sajna. Illetve csak statikus témánál használható.
Elleszek ezzel, amíg össze nem jön a pénz egy 9-18-ra, vagy hasonlóra, esetleg el nem adom az egész rendszeremet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Trollok komolyan
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest