- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
Szeretnék egy szép állapotú MC Pentacon Auto 50mm f1.8-as objektívet vásárolni, reális áron, budapesti személyes átvétellel. 5D-re kellene próbaltam már ezt a típust működött vele, persze azért szeretném kipróbálni az adott példányt a vétel előtt.Ha esetleg valakinek van a csoportból és megválna tőle írjon. Köszi!
(Eddig már 2 illetővel leveleztem az fb-n és inkább hanyagolom őket.
Az egyikkel megbeszéltem, hogy jön az elmúlt szombati manuális objektív találkozóra és ott mehet az üzlet. Persze előtte lemondta, hogy még sem ér rá majd a következő héten. Szerdán ráírtam, hogy mi a helyzet tőle persze mehet, meg is beszéltük a helyet és az időpontot. Annyit kértem, hogy küldjön szériaszámot és fotókat róla. A válasz az volt, hogy persze majd holnap reggel. Azóta sem írt és én sem könyörgök neki. Ma rám írt egy fazon, hogy van neki stb. Válaszoltam, hogy ok majd hétfőn munka után tudok elmenni, nekem az ő lakhelye kieseik gép sincs nálam és ma én megyek munka után a lányomért az oviba stb. Erre visszaírt, hogy ja az ajánlata csak a mai napra vonatkozott. Persze, ha addig eladja másnak azt megértem nincs abban semmi, de ha meg van neki még hétfőn miért nem jó, főleg egy ilyen nem túl nagy értéket képviselő objektív esetében…
Tőle sem szeretnék vásárolni! )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest