- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
"Valaki segítene, a képen mi a video-linux és a video-mesa?" - az nem video-mesa, hanem video-vesa a vesa interface utan - nem a fali konzolok szabvanya!
.video-linux (es hozza kapcsolodik a video-vesa) a Manjaro sajat opensource vga driver implementacioja (az eredetit nagynak tartottak ezert jottek ki egy kisebb MB verzioval, de ez fejlesztesbeli gondokat okozott), a video-vesa meg hozzajott, mert bajok voltak a video-linux-xal, ironikus. Amikor a Manjaro-t hasznaltam es utana olvastam a sok bug-nak, akkor feltunt, hogy a video-linux drivert foleg a Radeonosok hasznaljak.
Megjegyzes: Ubuntu/Debian era viszont ezt a xorg-video-vesa package fejlesztest abba hagyta jo nehany ever, mert performancia gondok voltak vele. Nem tudom hogy milyen kapcsolat van ekozott es a manjaro fele fejlesztes kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.