- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Én már több mint fél éve használom munkára (is), meg egy általános/HTPC kombón. Egyszer sikerült össze-vissza kattintgatással megfektetni a desktopot, akkor nem indult el (mókoltam valamit a vesa-val a beállításkezelőben, hogy miért azt magam sem tudom), de konzolból leszedtem az utólag feltett csomagokat és utána indult pöccre ahogy kell. Ez az én hülyeségem volt, ezen kívül semmi gond nem volt. Igaz nálam KDE van, a Gnome-ról nem tudok nyilatkozni. Az Arch-hoz képest jóval konzervatívabbak azért, simán eltelik 2-3 hét is mire az Arch stabilnak jelölt csomagjai Manjaro-n is stabil repoba kerülnek. Egyébként az Arch stabil a Manjaro testing, ennyivel van "késleltetve".
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest