- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
growler #1661 üzenetére
Átlagfelhasználóként írok, egy, az Arch lelkivilágában jobban járatos személy könnyebben megugorja azokat a problémákat, amik előjönnek mostanában. Én eljutottam arra szintre már a Manjaro-n, hogy semmi fontos dolgot nem tárolok a rendszermeghajtón, mert nem tudom a következő frissítés után elindul é...
Nem is az volt a kérdés, hogy meglépik e, hanem, hogy mikor éri el az ingerküszöböt, az az instabilitás, ami jellemzi a rendszert. Valamit kezdeni kell vele, ezt én egy kifejezetten jó ötletnek találom a fejlesztők részéről. Ha tudják, hogy mi a gáz, hamarabb lehet lépni, javítani. Az önkéntes jelentés más disztróknál sem működik, egy-két lelkes embert leszámítva, mindenki sz@rik rá. Böngészőben, és minden egyéb programban is első dolog kilőni ezeket a telemetria, automatikus hibajelenség dolgokat többnyire. Most mindenki tegye a kezét fel.....hányan használták már itt, akár ebben a közösségben is a Mint hibajelentőjét akár? Nem sokan vannak gyanítom.
Nyilván kiirtható, sok rendszeren nem lesz fent, de hátha. Ha jellemezni kellene a Manjaro szempontjából lassan létszükséglet, privacy szempontból meg minimum aggályos, de melyik ujjukba harapjanak? Nálam 3 éve jelen van a rendszer, és összehasonlítani sem lehet a régebbi kiadásokkal. Annyira fragmentált a linux világa, hogy egyszerűen a projektek szempontjából kell az adat, ami ugye most nincs. És ez nem csak a Manjaro-t érinti, hanem szinte minden nagyobb disztrót. Dióhéjban erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest