Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
semmi fontos dolgot nem tárolok a rendszermeghajtón, mert nem tudom a következő frissítés után elindul é...
Érdemes lenne beleásnod magad a BTRFS snapshotok világába, arrafelé vannak nagyon jó megoldások ilyen problémákra.
hányan használták már itt, akár ebben a közösségben is a Mint hibajelentőjét akár?
Mintet nem használok, a Debiánét egyszer akartam, az nem jött össze... a Rocky Linuxnak küldtem már bugjelentést, most épp a SUSE bugzillájával levelezek, és az Elementary OS-nek segítettem egy bugot javítani

Meg a KDE telemetriáját mindig maxra húzom. -
pch
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Én a stable kiadást használom. Nem nagyon volt még, sőt sose, hogy nem indult volna el frissítés után. Sőt, hogy emeljem a tétet, van egy cégem ahol 6 asztali gépen fut, és 2 szerveren is. Anno még volt szerver kiadás akkor lett felrakva, azóta csak update.
Nekem is csak update volt az asztalin, illetve az van egy laptopon, azzal se volt sose gondom. Pedig arról néha még zenélek is. Szerverből az előbb említett 2db-on kívül még üzemeltetek 4-et. Ezeken php+sql+apache fut. Azokkal sincs gond, pedig van olyan ahova fél évente jutok el csak.
Szóval én nem látom ezt a "katasztrófát", de lehet szerencsém van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest