- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
Petya XT #1663 üzenetére
semmi fontos dolgot nem tárolok a rendszermeghajtón, mert nem tudom a következő frissítés után elindul é...
Érdemes lenne beleásnod magad a BTRFS snapshotok világába, arrafelé vannak nagyon jó megoldások ilyen problémákra.
hányan használták már itt, akár ebben a közösségben is a Mint hibajelentőjét akár?
Mintet nem használok, a Debiánét egyszer akartam, az nem jött össze... a Rocky Linuxnak küldtem már bugjelentést, most épp a SUSE bugzillájával levelezek, és az Elementary OS-nek segítettem egy bugot javítani
Meg a KDE telemetriáját mindig maxra húzom. -
pch
senior tag
válasz
Petya XT #1663 üzenetére
Én a stable kiadást használom. Nem nagyon volt még, sőt sose, hogy nem indult volna el frissítés után. Sőt, hogy emeljem a tétet, van egy cégem ahol 6 asztali gépen fut, és 2 szerveren is. Anno még volt szerver kiadás akkor lett felrakva, azóta csak update.
Nekem is csak update volt az asztalin, illetve az van egy laptopon, azzal se volt sose gondom. Pedig arról néha még zenélek is. Szerverből az előbb említett 2db-on kívül még üzemeltetek 4-et. Ezeken php+sql+apache fut. Azokkal sincs gond, pedig van olyan ahova fél évente jutok el csak.
Szóval én nem látom ezt a "katasztrófát", de lehet szerencsém van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged