Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Ezen mit kritizáltak?
Abban teljesen igazad van, hogy ez egy alapvetően háttérben futó program, amelyet a funkciójáért tart az ember, nem a kinézetéért. Ettől függetlenül a főablak egy UX katasztrófa (ha kéred, részletezem, de hosszú lesz). Azt nem mondom, hogy ilyen, amikor egy fejlesztő egyben a designer is, mert látszik, hogy ebbe a felületbe nem kevés időt beleöltek, csak minek ...Engem egy dolog zavar rendkívüli módon a mostani felületen, és ez nem a design: egy program, aminek a használatáért fizettem (MBAM Premium), ne reklámozzon nekem egy másik terméket (Secure Backup) a főoldalon kikapcsolhatatlan módon.
Arról nincsen esetleg hír, hogy a korábbi fórumos ígéretüknek megfelelően az MBAE funkcionalitása bekerül az MBAM-ba is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest