Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Ahh azt nem akarom végigjátszani legutóbb valamit annyira tönkre tett, hogy android autonál nem működött a google segéd/gemini.
Annyira nem érdekel a DÁP hogy foglalkozzak vele. Én szinte biztos vagyok hogy a romba nem stimmel valami. Várok egy frissítést hátha.
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Közben megtaláltam /data/adb/modules/pif de valtozatlan minden. Ahogy eddig. Action volt, reboot volt. Valószínű nálam a rom/kernel verzióban van valami. Amiért nincs basic sem...
Mc kupon mondjuk most nem ment, bár nem tudom azért mert próbált ellenőrizni hogy közelben vagyok-e. Mobilos rendelésnél hozzáadta.
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Merre lenne az a fájl? Minden pif action után bekéne állítani?
Jelenleg csak spoofBuild és spoofProps van engedélyezve.
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Hát én is kipróbáltam ez utobbit, de igazából ugyanaz a végeredmény minden megy kivéve a wallet és a DÁP.
valamiért az spic 0/3 amúgy, play storeban is, de revo, mcdonalds, tesco granit minden megy.
Matrixxrom 11.9.0 Android 15
-
Headless
őstag
Sziasztok,
Nemrég frissítettem a telefonom matrixxrom 11.9.0 Android 15.
Magisk alpha 30.4
Zygisk 1.3 (alkalmazások tiltólistán)
Zygisk assistant
Trickystore 1.41 (alkalmazások target.txt-ben ,set valid keybox megvolt és a set security patch Date is)
Piffork 14(.1) action lefuttatvaDe még basic integritym sincs. Amúgy banki appok mennek meg alapvetően minden a DÁP és walleten kívül. Van esetleg ötletetek?
-
Headless
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Revolut nekem az SU alkalmazásra ugrik. Én le szoktam törölni a ksu alkalmazást. És csak akkor rakom fel ha frissítek valamit. Hide my applistet nem akartam felrakni lsposed, meg egyéb modulok nem kellenek nekem. De ahhoz meg kell. Meg nem szoktam túl sürűn frissíteni. Nem is kell többnyire.
-
Headless
őstag
válasz
ChrYsler
üzenetére
minden nekem már régebben is 3/3 integritym volt/van. az integrity check változtatás után rögtön ezt/ehhez hasonló leírást, csináltam végig. Nekem Július eleje óta nem megy a fizetés.
én termius-t használok mint terminal manager, de ez független
a parancs lefut rendbe. hasonló logot produkál mint az ksu-ban az action gomb a pif forknál. -
Headless
őstag
Elért felém is a mai nap folyamán a revolut probléma, nem is értem hogy nem jelentette még fel őket senki, mi van ha valaki így elbukik valamit mert nem fér hozzá a pénzéhez, webes alkalmazás meg nincsen ügye.
Jelenleg mi a nyerő?
Update pif/zygisk-next update nem segített.
Kezdjek el áttérni apatch-ra?
-
Headless
őstag
Ez annyira vicces... mit lopnának el egy repont alkalmazásból? az 50 ft-jaidat? mert hogy egy számlaszámmal nem tudnak semmit se csinálni az is biztos. ugyanez a mcdonalds alkalmazás is. vigyázzunk mert ellopják a pontjainkat.
mobilizmo:
Amúgy meg az hogy valaki nyitott bootloaderrel járkál nem oszt/szoroz sokat. adatot lopni nem fognak tudni mivel a data titkosítva van. systemhez nem tudnak hozzányúlni mert azt ellenőrzi a rendszer bootoláskor. Vagyis adatlopáshoz ígyis kell legalább a képernyőzár/vagy egy levágott új/stb. de akkor meg nem azért fogja ellopni valaki mert nyitott a bootloader. hanem egyszerűen belép a bebootolt rendszeren. Ha meg csak simán le akarja gyalulni a telefont nullára és értékesíteni, akkor az se a legkönnyebb, persze megoldható biztosan ilyen olyan extra felszereléssel, de nem elég hogy factory reset recoveryben és kész vagy mert kérni fogja az előző email cím bejelntkezését. -
Headless
őstag
válasz
Toninho13
üzenetére
én is azzal próbálkoztam...
de a garnet nem megy. eleinte redmi note 12-t vettem, azt kérdés nélkül régi metódussal tudtam unlockolni, de ott meg a custom rom támogatás elég gyér). De végül inkább 13 lett volna a választás, sikertelenül, így családba került a telefon gyári rendszerrel sajnos.
próbáltam settings appot downgradelni, próbáltam mindent, de semmi. az egyetlen az ha a xiaomi kiadja az engedélyt, jelenleg, ami valljuk be esélytelen kategória én 2 hétig próbáltam minden nap.
https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass/issues/236 -
Headless
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
redmi note 11 pro 5g (2201116SG, veux)
Akartam upragedelni a karácsonykor redmi note 13 5g pro-ra (garnet), de az unlock szinte ellehetetlenült. a hyperos engedély kélrési folyamat lehetetlen minden nap 2000 engedélykérést fogadnak el. és az 00:00-kor elfogy azonnal. (beijing time)
-
Headless
őstag
Am letiltani úgy szoktam, hogy ha elveszti a fókuszt akkor pm disable...
Annyira hiányzik az e-robot amúgy szerintem sokkal logikusabb felépítése volt mint a taskernek, llama meg az egyéb ilyen automatizálóknak. Persze régi verziót még továbbra is találok, de sajnos ahogy telik az idő egyre kevesebbet tud, mert egyszerűen megváltoztak az engedélyek, vagy megszűntek azóta. Sajnos már mentést se tud visszatölteni, mert a tárhely engedély teljesen megváltozott. Sajnálom hogy a google kiberhálta a playből.
Ui: a play melyik menüben írja hogy van-e integrity?
-
Headless
őstag
Tricky store nélkül ugyanúgy működik mint a kollégának korábban, hogy legacy-t váltogatom akkor zöldül.
Nekem egyenlőre jó így valamit használok crdroidból, de az nem tudom az-e. Így most tricky nélkül jónak tűnik. Tudtam hozzáadni kártyát, nem fizettem mondjuk még vele. Nem tudom már régen miért raktam shamikoo-t de tuti valame safetynetes dolog miatt raktam fel régen azóta meg mindig telepítgetem.
[kép] -
Headless
őstag
Sziasztok tegnap elkezdett problémázni a wallet,
Pif 18.5-re frissítve és tricky store telepítve. Ksu, crdroid
Zygisk next 1.2.7
Zygix detach pár alkalmazás
Revanced
Shamiko 1.2.1 (ez amúgy kell? Régen kellett integrityhez)Device integrity mindenhogy failed, akár legacy akár nem. Eddig ment minden.
-
Headless
őstag
sziasztok, kicsit gondban vagyok, Szerettem volna gránitappot feltelepíteni, és hirtelen falba ütköztem pedig minden úgy megy mint szokott.
vagyis megy minden eddigi alkalmazás: wallet, otp, revolut, mcdonalds,tesco. Amik eléggé háklisak..
safetynek ok, play integrity oké (elvégre megy a wallet).
és ahogy állok jelenleg:
magisk app átnevezve és tiltva ha nincs használatban.
playintegrity fix 17.6 /chiteroman
shamiko v1.1.1 (357)
Magisk canary 27007
enforce disabled
enforce list konfigurálva, hogy minden app pipálva ha nem kell root.
magisk saját zygisk-je
Rom pedig matrixx 10.5.2van esetleg ötleteket merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a parancs lefut rendbe. hasonló logot produkál mint az ksu-ban az action gomb a pif forknál.