Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Eddig azt hittem, hogy ertem a csinjat-binjat ennek a macska-eger harcnak. De nagyon nem!
Van egy Pixel 8 (shiba): nyitott bootloader-rel is mukodik a TEE-je es Google remote key provisioning-et (RKP-t) hasznal.
Ennyi eleg is az uj BASIC integrity-hez.Ellenben a szigoritas ota hiaba volt STRONG (vagy az utobbi par napban csak DEVICE) szivarogtatott keybox-szal (es TrickyStore-ral), a Wallet es a Kreta ugyanugy panaszkodott.
Aztan talaltam BetterKnownInstalled (BKI) illetve SensitiveProps Mod modulokat a Pixel-Props-tol, de csak a Revolut-t javitottak meg.
Igy kiprobaltam a az A12 vendorsdkspoof-olo PIF-t, ami tenyleg spoof-olta, mert a Play aruhaz el se tudott indulni, igy az integritas ellenorzesek is hibat kaptak.
Visszaraktam az osm0sis fele PIFork-ot, a TrickyStore-t nem toroltem, csak kikapcsoltam.
Igy megint csak BASIC integrity van (es RKP), de a programok (Kreta, Wallet, Revolut) boldogok!
Gondolom valami be-cache-elodott es ideiglenes, de amig mukodik, hozza nem nyulok!
Mindezt az aktualis A15 QPR2-es LineageOS 22.2 + MindTheGapps parossall (es avb_custom_key-jel visszazart bl-lel, de ez ugyse szamit).
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Medence topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest