- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koppasz1986
üzenetére
Ja a jelenlegin nem lesz de a jövőben bármi történhet. Azért itt nem csak arról van szó, hogy tudsz-e NFC-vel fizetni, belenyúlhat a Google még több dologba ami miatt nem éri meg mókolni, pl. kitilt a Google ökoszisztémából de akár magát a bootloader nyitását is ellehetetleníthetik. Ez egy régóta tartó trend, hogy az Android egyre zártabbá válik, nem idén kezdődött csak most ért olyan szakaszba ami minket is érint.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Pontosan!
-
LaySoft
tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Igen, ez a helyes hozzáállás!
-
Norby86
őstag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Lehet, de sima KernelSU-ban rányomok erre a kis menüre és abban kitudom tallózni az init_boot file-t amit megpatkol, itt meg nem. Minden esetre most nem piszkálom, egyenlőre lekopogom minden működik amit használok, Gránitbank, Revolut, Wallet, ChatGPT is.
-
Norby86
őstag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Köszi. Letöltöttem, feltelepítettem, de azt írta hogy: az aláírás nem található a kernelben, kérjem meg a fejlesztőmet hogy integrálja a KernelSU Next-et. Szóval nem kompatibilis a készülékemmel sajnos, így felment a Magisk, de azzal meg ugrott a Revolut, így most ment vissza a sima KernelSU, ezt elrejtettem, plusz a leírt módszert megcsináltam és most van minden, Revolut, ChatGPT, elvileg Wallet is de még nem próbáltam.
-
Norby86
őstag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Ahogy nézem elég sok letölthető file van a githubon. Az én OnePlus Nord 4 készülékemhez melyiket töltsem le szerinted? Vagy mi alapján kell ezt feltelepíteni? Nem teljesen tiszta a dolog, eddig a Magisk vonalhoz voltam szokva, hogy a boot.img fájlt vagy az init boot fájlt megpatchelem és azt felrakom fastboot alól. De itt valami más megoldással telepíthető, ha jól látom.
-
skyrush7
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Szia!
Én Xiaomi.EU ROM-on vagyok, a héten kapcsolt nálam is a Revolut. Eddig minden flottul ment nyitott BL és minden nélkül, érdekes mód csak a Telekom TVGO app nem futott.
Már jó pár éve, hogy utoljára Magisk-et használtam, de végül feltettem a legutóbbi stable-t.
Innen telefonról gondolom nem tudok átállni Canary buildre, igaz? Nulláról kéne kezdenem, máshogy nem fogom tudni működésre bírni? -
rErEaT
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Hát nem tudom nálad mi a más, mint nálam, de nekem sehogy se akar menni

Pedig direkt tesztelgettem szinte mindennel a rootot és semmi sem látja, de a Revolut igenis tudja, hogy rootolva van
Eddig is volt ugye LSPosed, elég régóta használok 1-2 modult, most már csak 1et, a chatHeadEnabler-t a messengerhez, mert a régi nekem sokkal jobban tetszik, mint ez az új, szóval csak emiatt van LSPosed fent, csak ezt látják a detektáló progik, de mégis valami zavarja a revolutot, lehet valami mappát lát valahol aminek nem kellene ott lennie...
Más ötletem nem nagyon van, de mindegy, van másik mobil is, illetve ritkán kell csak a Revo, inkább a Wallet használata a fontos, ami megy szerencsére, illetve ahogy néztem a crDroid 11 Stabilban már benne van, hogy online húzza le automatikusan a fingerprinteket, így PIF-el se kell szórakozni

Szerk.: Aha megvan, a KernelSU alkalmazást nem szereti, ha törlöm akkor elindul a revolut bakker...

Pedig már azt hittem, hogy ezt nem kell IceBoxxal fagyasztani, mert az OTP elindult... -
válasz
koppasz1986
üzenetére
Én még 14-en vagyok, de ha jók a tapasztalataid akkor lehet én is váltok (bár nekem még Poco F3 van, ami már bő 3,5 éves). Még betanak írják ezért is vártam.
-
válasz
koppasz1986
üzenetére
Kösz az ötletet, meg is oldódott nekem is. Universal GMS Doze modult kellett frissíteni és megy a Revolut.
DÁP és most vettem észre REpont nyervákol a root miatt. Lehet váltanom kellene Zygisk Next-re vagy fagyasztani Magisk-et. -
rErEaT
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Nekem is Nova launcher van, hát már meg nem mondom hány éve, de 10+ legalább

és nagyon nehezen váltanám le más launcherre
Köszi!
Lehet hétvégén teszek vele egy próbát!(bocsi az offért srácok)
-
rErEaT
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Off topic, de van bármi baja a crDroid 11nek? nekem most LOS21 van és ott a Trebuchet launcher miatt szar a recent apps, néha ki kell lőni azt a launchert és akkor megint működik... kicsit idegesítő, de nem akarom megszokni, bár hónapok óta így használom
Azért nem váltottam eddig, mert lehet, hogy crDroidnál is ugyan ez a hiba, hogy ha egyedi Launchert használsz
-
Archttila
veterán
válasz
koppasz1986
üzenetére
Az audio samplerate changer melle probaltad mar a fejleszto audio misc. settings moduljat?
-
sixtybi
tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Nekem még ennyit sem ír, csak a logó-nál megfagy. Asszony teloja is root-olt, de neki mégis megy. Nem értem
-
thoger
csendes tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Üdv!
Újra jelentkezem, immár remélhetőleg nem OFF-al. Többen jeleztétek, hogy nincs nagy gond stock rom+magisk, és bizonyos custom roms+magisk kombinációkkal a Telekom TVGO appjával.
Elvetettem a stock rom vonalat a meglévő TWRP miatt, így felraktam egy friss crDroid v9.9 (Android 13) rendszert, de nem jártam sikerrel a TVGO tekintetében:
- A 0. tesztet elvégeztem, azaz root nélkül működik a TVGO.
- TWRP-ből Magisk v27 flash OK. Magisk v27 APK install OK. A Magisk által felajánlott reflash OK.
- A biztonság kedvéért el lett hide-olva az app, egyedi névvel.
- Telekom TVGO jelzi a szokásos baját, nem működik.
Mint látjátok egyéb műveletet nem végeztem, azaz nem lett telepítve modul, stb.
Szükséges lenne? Aki jelezte hogy simán megy a TVGO rootolt eszközön, egy mezei magisk telepítésre gondolt, vagy be kellett vetni az összefoglalóban leírt trükköket?
(Sry, ha a válasz egyértelműen igen, de inkáébb rákérdezek mert sajnos minimális időm van nyomkodni a témát és megspórolnám a felesleges köröket.
) -
user26
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Paranoidon is megy, viszont Matrixx, Derpfest, Xperience nem. Root és root nélkül.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Hát ilyen kábelem nincs, úgyhogy ez kiesik.
-
the radish
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Igen, múltkor többen is írták. Viszont egyikük sem EU Romon volt, ahogy te sem.
-
the radish
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Feltettem én is a canary + shamiko combot, de nálam a tv go még most is elhasal.
-
crok
Topikgazda
válasz
koppasz1986
üzenetére
A Zygisk es a code injection a baja.. :/ Talan masik Magisk fork-al (pl. Kitsune mask) menne de azt meg nem teszteltem de a kov. Magisk foverzioval jonnie kellene msr a native bridge-nek. Ma volt merge de csak par sor.. es XDA-n is rebesgettek hogy barmelyik pillanatba (mondjuk ez 2 hete volt
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 fat konzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
).
crok