- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Hogyne lenne rá xiaomi.eu rom?!
-
Headless
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Akkor továbbra se veszek új telefont. Redmi note 11 pro 5g...
-
Headless
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Szia bocsi de milyen telód van amit kitudtál nyitni és hyperos? Hogy szereztél xiaomi nyitó kódot én anno próbáltam napokig hetekig a mi communityn... püben is jöhet

-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
A MobilKincstár eléggé elcseszett módon a billentyűzetet is nézi, ha nem gyári billentyűzetet használsz, nem enged belépni, sőt, ha a gyárival belépsz majd közben billentyűzetet váltasz egyből kívág az app.
Nálam csak device van és a gyári billentyűzettel be tudok lépni. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
A MobilKincstárnak biztos, hogy elég a "Device" , mert nekem is csak az van, és működik rendesen. Épp ma vettem állampapírt...
És van egy root-olatlan telóm gyári (érintettlen) szoftverrel, ahol szintén csak "Device" van és azon is működik... -
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem használok google walletet de most kiprobáltam hozzáadtam a revolutos kártyámat és ment. A meownas modulban a pif stettingsnél van force strong opció a régi telomon az segített ha nem volt strong identim de amúgy az tudtommal még hál istennek sehova nem kell. Én nem használok külső appokat integritás ellenőrzésre ott a google play fejlesztői módja az megbiszható hisz a google csinálta az egész play integrityt
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Én a meowna-as keyboxal most jóvagyok jan 28 óta meg van mind a 3 integritási szint
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Nálad még nem "járt le" / google még nem frissítette be nálad, kb. fél nap, pár óra és nálad sem fog működni.
-
Soltee
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Már kb. 1 hónapja frissült azóta van. Nálad akkor nem tudom hogyan rejti magát a tricky store.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Igen, működik a Wallet. Pár napja tűnt fel, hogy nem hisztizik. Kétszer is fizettem vele, ráadásul mindkét fizetés dupla volt, mert rossz (üres) számlához tartozó kártya volt véletlen a default benne. Mind a négy próba hibátlan volt Wallet oldalról.
Leírás: [link] Tehát az itt említett modulok APatch-ban. Magisk nincs.
-
Soltee
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Play Integrity API checker és a TB Checker
Plusz a play áruházba az integritás ellenőrzőn.
Többről nem is tudok. -
Soltee
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Minden tiszta elvileg. Csak a bindhost van fent, de azt sem látja semmi. De azt is törlöm, mert nem működik.
Azt nem is értem miért dicsérik annyira, mikor akármilyen módban használom semmit sem szűr. -
Soltee
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Nekem meg jelenleg csak a wallet megy Apatchel...
PIFbol a fork? Azt mondják az assistantra nincs szükség
-
xabolcs
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Vagy megy egyáltalán stabilan nektek a Wallet, vagy azt mindenki el kellett engedje?
Leginkabb az utobbi! A Curve egyelore jo alternativanak tunik, oda is lehet husegkartyakat felvenni.

Egyebkent lasd SerialWin7 forumtars legutobbi hozzaszolasait, pl. ezt!
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Van egy olyan menüpont, hogy: biztonság elem helyzete > itt lehet választani sim vagy HCE tárca. És külön menüben lehet az érintéses fizetéseket választani > CurvePay, Gpay stb.
-
janakbacsi
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Akkor csak kamu?
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Hát ezaz szó nélkül kidob a weboldalra és egy új, gyári android 15 rendszeren ugyanezt megcsinálja csak azért mert lecserélted a gyári billentyűzetet. Akkor legalább integrálnának bele saját billentyűzetet mint néhány banki app csinálja, még az is jobb lenne.
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
MÁK most már csak a gyári (Gboard) billentyűzettel indul, lehet nálad is ez a probléma.
-
crok
Topikgazda
válasz
norbert1998
üzenetére
Az nem rossz leírás csak ahogy alatta írta zgfg12 a terminálos parancsoknak nem sok értelme van ha egyébként ott az action gomb. Ettől függetlenül az Achilles ina így is úgy is a keybox sajnos. A másik ami miatt nálam aggályos az a Tricky Store forrás.. hogy mégiscsak full root joggal teszel fel valamit amiről azt se tudod megnézni mi van benne, mit csinál, magadnak nem is tudod build-elni - attól, hogy GitHub-on van host-olva attól még erősen obfuszkált bináris, feltehetően kínai gyökerekkel. De ettől még mindig marad a másik oldala az éremnek, hogy lehet neked Strong-od ha az adott alkalmazás le se sz.*ja mert kifejezetten root-ot (root nyomokat, nyitott bootloader-t, bekapcsolt fejlesztői módot, bekapcsolt OEM feloldás gombot, etc.) keres, nem PI kiértékelést hajt.. vagy mindkettőt
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ebben igazad van és egyáltalán nem leb@szásnak szántam, de szegény crok már biztos nem örül a sok off-nak, és a Curve topikjában is valószínűleg szívesen látnak ilyen és hasonló információkat és ott szinte azonnal reagálnak is rá, ha más is tapasztalt hasonlót.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Érdemes a System státusra nézni, ha nem működik a fizetés, illetve lehet emailt is kérni, ha a rendszerrel probléma van. De azt sem értem sokan miért ide írnak még mindig a Curve-el kapcsolatban, hiszen van saját fóruma, ahol egyébként a topikgazda ki is írta, hogy gond van a rendszerrel.
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
10 percre fizettem CurvePay-el, hibátlanul ment most.
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ez nem a root miatt van, a Curve ilyen xar, olvas bele a Curve topikba tele van ilyen visszajelzéssel, épp ma is központi probléma van náluk, többen írták, hogy nem megy a fizetés Curve-el.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Mit jelent, hogy Telekomosként? Náluk ingyenes a pro?
-
nimmrody
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Az ingyenes gpt vel ossze sem lehet hasonlitani a Perplexity Pro-t. De lassan a fizetossel sem. Szerintem sokkal jobb. (Felhasznalasi szokasok kerdese..)
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Curve-el én is tegnap fizettem és én sem vettem észre, hogy lassú (lassabb) lett volna.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Viszont update, a Curve kb ugyanolyan gyors, mint a Wallet, pedig sokan írják, hogy lassú még sokáig kell ott tartani, meg nem nyílik meg. Engedélyek kellenek neki, a megfelelők (főként ,hogy a háttérben lévő alkalmazás jogosult legyen önállóan előre ugrani)
energiezolee
Tulajdonképpen igen, de sajna ha az integritást megspoofolom, nekem egyelőre eddig borult minden más. Otp, mák, stb. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
A ChatGPT csak az integritást nézi, de elég nekii a "Basic" is. Remélem ezzel segítettem valamicskét...
-
ChrYsler
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Pedig pont az lett volna a lényeg, hogy a cikk alapján sikerül-e működésre bírni a Wallet-et? Nem is említ olyan modulokat, amiket feltettél, csak a régi (már nem működő) részben. Na mindegy.
-
user26
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Bocsi, csak 1 kérdés, mert ezt nem láttam. Te milyen ROM -n próbálod?
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Igen, ha a felhasználó visszateszi őket a listára (ahogy user26 is tette), akkor vége a dalnak (bár most alapból nem dalol sajnos
). Legalábbis a következő újraindításig biztos, ha jól emlékszem...user26 #7533
nohello modullal kapcsolatban sajnos nekem semmilyen tapasztalatom nincs. Én már amúgy is leálltam a próbálgatásokkal, mert a Curve Pay-t használom már csak. Szerény véleményem szerint teljesen felesleges és időpazarlás a Google Pay-el szenvedni, mert nagyon rá vannak kattanva a fejlesztők. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem minden alkalommal írja ki (kb 3-7 indításonként szokta), hogy nem működik, de ha a Wallet appon belül rányomsz a profiképedre, majd a fizetési beállításokra, akkor ott írja, ha nem fog müködni. Ott mindig csekkolható.
[kép] -
Toninho13
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Szia!
"set valid keybox - "No valid keybox found" - ez kell nekem egyáltalán még?
Vagy bármi egyéb a Tricky Addon-ból? "
Ezzel én nem csináltam semmit.A denylist-en rajta van a revolut? Ha igen, akkor én a nohello-ra még rápróbálnék.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Szia!
Revolut xiaomi.eu-n csak alfa Magisk-el fog menni.
Ebben a hozzászólásban van egy link, ami alapján a Wallet-en (Google Pay) kívül minden fog működni. Utána még érdemes elolvasni a többi hozzászólást is itt a fórumon, mert 2 hét kevés amit visszamentél. OTP a Magisk fagyasztása miatt kezdett el működni nálad... Viszont, ha Revolut annyira nem fontos, hogy működjön, akkor szvsz hagyd így, ahogy most van, mert ha jól tudom Tricky jelenleg nem talál valid keybox-ot. -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Lemaradt, de:
Magixkban a különböző Action gombokat mikor kell nyomkodni? Újraindítás előtt vagy után? Értem ezt pl. a PIF-re, a Yurikey-re, stb...Okés, YuriKey-re ráböktem a modul telepítése és újraindítás UTÁN, és azonnal 3/3 lett minden. Ennek ellenére a ma reggel még működő Revolut, OTP nem megy, Mobilkincstár meg megy
Megfordult a minden
Magisk nincs fagyasztva még viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars rajongók
- Házimozi haladó szinten
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok