Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
zsola400
üzenetére
Köszi! Frissítettem az Magisket, felraktam az IntegrityBoxot, lefagyasztottam az appot, de így sem működik, cserébe most már az ujjlenyomatolvasó sem érzékel semmit.

Kéne még valamit mókolni az IntegrityBox fájljai között? És változatlanul 0/3 intergrity-m van.Szerk.: még rá kellett nyomni az Action-re, így már van 2/3 integrity, de a George továbbra sem megy, ahogy az ujjlenyomat sem.
Utóbbira van valami ötleted? -
Moleman
addikt
válasz
sixtybi
üzenetére
Nálam Alpha v30.2 van, PIF-NEXT v3.0, Tricky Store v1.3.0, Zygisk Assistant v2.1.4, Zygisk Next 1.2.9.1.
Mit kellhet ezek közül piszkálni, hogy a George meggyógyuljon, de a többi ne romoljon el?
A Tricky Store target.txt-be már felvettem, de nem segített.
Mondjuk George nélkül pont megvagyok, ha muszáj. -
Moleman
addikt
-
-
Moleman
addikt
Köszi a tippet.

Nálam ma tiltott le a Revolut 10.96-ra frissítve, lecseréltem a Magisket Alphára és újra működik. Majd megpróbálom a feleségem telefonján is, mert hónapok óta nem megy neki a Gránit.Arra van valami megoldás, hogy a Revolut ne követelje a képernyőzárat? Eddig nem volt ilyen finnyás, de most amint kikapcsolom a képernyőzárat, kilép a Revolut fiókból, és kezdhetem elölről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig 3/3 integrity, sose láttam még ilyet. 

crok