Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Ha lenne TWRP fórum ott tettem volna fel a kérdést, de mivel nincs és Trailblazer is itt tette fel a problémájával a kérdést gondoltam, hogy kapok megoldásra választ. Nem váltottam semmilyen romra, a Poco F3-as telefonon a türelmi idő letelte óta XiaomiEU developer rom van. Eddig fastboot romok voltak, mostantól TWRP-vel telepíthetőek vannak.
A TWRP telepítésekor pirossal kiírta, hogy a telefon rootolva van, még valami mást is írt, arra már nem emlékszem, de mivel folytatta a telepítést nem foglalkoztam vele. Amikor települt meglepő volt, hogy rögtön magyar volt a nyelv, nem kért semmilyen jelszót pedig az EU rom fórumán mindenki azt írta, hogy kínai, és jelszót kell megadni. Utána derült ki, hogy /sdcard alatt nálam nem látszik semmi. Gond egy szál se. Telepítettem a romot OTG-ről, rootoltam a telefont. Minden rendben működik, csak ez a hiba zavar. Az előzmény meg az, hogy áprilisban a Magisk-kal belefutottam egy hibába folyamatosan újra indult a telefon. Azt a megoldást találtam ki, hogy az összefoglalóban leírtak szerint törlöm a Magisket. Akkor telepítettem fel még az A11 alatt működő TWRP-t amivel sikeresen töröltem rootot és újra telepítve az akkori heti romot nem vesztek el a dolgaim a telefonról és újra rendesen tudtam rootolni a telefont is. Ezért gondoltam, hogy akkor nem törlődött rendesen a TWRP, és a mostani telepítés olyan volt mintha frissítettem volna.
* Ehhez a részhez pedig mégis miből gondolod, hogy annyira h...e vagyok, és nem nézek utána annak amit telepítek a telefonomra. Onnan van a TWRP amit linkeltél, ott olvastam utána mindennek, + Youtube, orosz android telefon fórum, stb. Mielőtt bármi új dolognak neki kezdek órákig olvasok, és csak utána kezdek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest