Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
XiaomiEU rom van a telefonon és rootolva van, az előbb telepítettem az új modult a telefonra. Play Integrity API Checker-ben, ha be van kapcsolva a Legacy Checks, akkor a MEETS_DEVICE piros, ha kikapcsolom akkor zöld. Már előtte is ilyen volt, de gondoltam az új modullal majd megszűnik. Mit nem csinálok jól?
-
niklebi
senior tag
Nekem se jó. Xiaomi EU HypesOs stabil van a telefonon + Xíaomi Modul.
-
niklebi
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
A telefon fórumában is válaszoltam az EU rom telepítésével kapcsolatban. Semmilyen Kínai romot nem kell a telefonra telepíteni. Pont a kínai romban lévő Modem.img fájl miatt nem fogja felismerni a Sim kártyát a Globális kiadású Xiaomi telefon. Ott a válaszban a link is, csak el kellene olvasni amit ott írnak.
-
niklebi
senior tag
Több mint fél éve kimaradtam a Magisk mizériából, de most van egy új telefonom. Tegnap roolotam a telefont, és persze minden szép piros az Integrrity Checker-ben. A telefon Redmi Note 13 Pro, és a Xiaomi EU stabil HyperOs van rajta. Még semmilyen modult nem telepítettem. Ehhez kellene a segítség. Ami fontos nem fogom a telefont fizetésre használni.
-
niklebi
senior tag
Átmegy a Pad az ellenőrzéseken. Csak a szokásos STORNG_Integrity nem. Töröltem és fagyasztottam egy csomó Google és más alkalmazást amikre semmi szükségem. Utána megnéztem kíváncsiságból, hogy így mi a helyzet és meglepődtem amikor minden jó lett. Most már csak azt kellene tudni melyiken bukott meg az ellenőrzés. Mivel nem emlékszem miket is töröltem így nehéz lesz. A fagyasztottak között sem akarok keresgélni, mivel örülök hogy most jó az egész.
Play Protect is vissza lett kapcsolva.
crok köszönöm a sok segítséget!
-
niklebi
senior tag
Képek.
Bocsi, hogy ekkorák lettek, valamit nem jól csináltam. -
niklebi
senior tag
Most kipróbálta a régi USNF 2.4 kdragOn féle változatot, de semmi értelme nem volt. Most akkor letöltöttem a Displax modul 2.3.1-es változatot és jön próba. Kérdésem azokat Google alk. amiknek törölni kell az adatait után a be kell tenni DenyList-be? Miről kérsz pontosan screenshot képeket?
-
niklebi
senior tag
-Magisk 26.4
-Magisk Hide bekapcsolva
-USNF Displax modul telepítve
-Zygisk bekapcsolva
-Enforce DenyList bekapcsolva, és mivel új a Pad 6 nincs más rejteni való mint a Wallet, és még bekapcsoltam az Android TV-ét. Van még 9 Google alkalmazás, ezek nincsenek betéve. Én telepítettem az Adaway-t, SD Maid Prot, Yasnac, Integrity Checker-t, és még vannak a szokásos alkalmazások(fájl kezelő, naptár Mi Böngésző, WPS Office, stb.
Ezt--> - (Airplane mode be) Törölni kell a Google Play Services / Google Services Framework valamint a Google Play Store adatait teljesen majd restart (Airplane mode ki) pontosan így megcsináltam és továbbra is bukta van.
Most akkor hogyan tovább?
-
niklebi
senior tag
A MagiskHidet próbaképpen telepítettem, de már töröltem a ZygiskNex-tel együtt. Továbbra sem megyek át egyik ellenőrzésen sem. Adaway és az SD Maid kért és kapott root jogot. Az Összefoglalót 2x oda vissza átolvastam, de nem lettem okosabb, mivel is tudnám megoldani, hogy átmenjen az ellenőrzéseken.
-
niklebi
senior tag
Segítség!!!!! A Xiaomi Pad 6-om szeretném rootolni. Már telepítettem a Magiskot. Beállítottam a tiltó listában amiket kellett.(G.Services, Play Áruház, G.Services keretrendszer) más rejteni való program még nincs telepítve. Azok csak ha jó lesz a root. Az Integrity Checker-ben ezen MEETS_DEVICE_INTEGRITY mindig pirosat kapok. A Yasnac-ban a Cts profile match nem megy át. Ezeket a modulokat telepítettem: Displax féle USNF modul, Zygisk Next, MagiskHide Props Config 6.1.2 , Töröltem már többször is az Áruház, G.Services, G.Services Framework adatait, újra indítottam, de az eredmény mindig ugyan az. A Magisk rejtve van SD Maiddal fagyasztottam, OEM feloldást kikapcsoltam és még mindig valami nem jó!!! Mit kellene még csinálnom? A telefonomon tökéletesen megy de azon EU rom van. Egy app van az Adaway amit telepítettem, de szerintem az sem működik rendesen, mert látok reklámokat. Jó lenne megoldani, hogy működjön.
Szerk. A Play Protect is ki van kapcsolva. -
niklebi
senior tag
válasz
HUNited
üzenetére
Szintén Poco F3 EU heti legutolsó. Az első próbálkozásnál kiírt valami figyelmeztetést (azt hiszem valami olyasmit, hogy nem biztonságos) és miután rányomtam, hogy Rendben, nekem is ugyan azt írta ki, hogy (hiba a fájl letöltése közben). Második próbálkozásnál megint jött a figyelmeztetés, de ekkor rányomtam a Bővebben részre, és ott a telepítésre. Utána simán települt, majd megjelent a Magisk mellett is a telepítés. Az is rendben települt, és újra indítás után is minden rendben volt. Közben a Magisk végig rejtett állapotban volt, és van is.
-
niklebi
senior tag
Már telepítettem amikor írtad, de mi is változott ezzel? A másik kérdésem nem igazán tartozik a fórum témájához, de mivel jó pár alkalmazásnál kellene az adatok törlése ez nálam nem lehetséges. A Beállításokban minden alkalmazásnál ki van szürkülve ez a lehetőség, csak talán 5 olyan van amiben nincs. Pl. a Beállítások, Biztonság, Biztonsági rendszer komponens. Vissza lehet ezt valahogy állítani, hogy mindenhol működjön?
-
niklebi
senior tag
Az utolsó képen a Magisk verzió 25205(34). Van újabb, mert a GitHub-on nincs ilyen.
-
niklebi
senior tag
crok
Átjöttem ahogy mondtad! Akkor ha letöltöm, úgy kell telepíteni mint a többi modult, ez oké. A kérdésem az, ha telepítem akkor nem kell Adb, se terminál? -
niklebi
senior tag
Most hogy olvastam én is kipróbáltam, és hozzátudtam adni a Revolut kártyámat. Ami érdekes az Erste kártyát nem engedte, azzal az üzenettel, hogy a bank nem támogatja. Ez elég röhejes mert az órán hozzá van adva a Wallet-hez. Meddig működik az talány a telefonon.
-
niklebi
senior tag
A Magisk-ra visszatérve, valahol megértem a Google-t, de felnőtt emberek vagyunk általában akik rootolják a telefonjaikat. Miért nem készít a Google egy olyan alkalmazást,vagy bármit amiben mondjuk el kell fogadni, hogy tudom milyen kockázatokkal jár és vállalom az összes olyan kárt, pénzügyi veszteséget, problémát stb amit az okozott, hogy rootolva volt a telefonom. Már az utolsó Nokia telefonom az N958Gb, is rootolva volt, és azóta is minden telefonom. Soha semmilyen problémám nem volt, mivel tudom mivel jár. Ez a cicaharc ami jelenleg a Google meg rootolást elősegítő fejlesztők között folyik elég tré.
Most látom a válaszodat és köszönöm, utána fogok olvasni. -
niklebi
senior tag
Most azt a megoldást találtam ki, hogy mivel minden héten frissítem a romot, ezért akkor telepítem előtte a Magiskot, és csinálok egy biztonsági mentést a telefonról. Azt kimásolom PC-re. Törlöm a Magiskot és telepítem a frissítést.Ez azért kell mert vannak olyan játékok a telón amikkel már 5-6 éve játszom, és nem szeretném ha elvesznének az eddigi eredmények. Elég macerás, de jelenleg nincs jobb ötletem. Már csak arra kellene megoldás mivel tudom helyettesíteni az AdAway programot, mert kimondottan utálom ha reklámokat látok.
-
niklebi
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Ezek szerint csak reménykedhetünk egy megoldásban. Ahogy nézegettem a programok között nem emlékszem, hogy ezt a programot láttam előtte.
Google Safety Center Resources . Volt ez előtte is? A Play Services 09.05.-én frissült. Szerintem ez miatt van az egész.
-
niklebi
senior tag
Addig nem is volt a Play Service a DenyList-ben meg a G.Play Áruház sem amíg nem kezdték el a dobálni, hogy rootolva van a telefon. Ha Google a Play Integrity-t nézi akkor tegnapig miért működött minden rendesen. Azt nem is tudtam, hogy a Xiaomi EU romban van ilyen. Amióta a Magisk Canary verziója van mindig telepítve volt az USNF és rendesen működött is. Mi történhetett tegnap óta, hogy most semmi nem akar működni. Most telepítettem a Play Integrity API Checker-t és a Meets_Stong_Integrity piros lett. Ez milyen gondot mutat?
Kivettem a DenyList-ből P.Service + Play Áruház alkalmazásokat. -
niklebi
senior tag
Csatlakozom! Tegnapig minden jól működött. Ma az Erste bank halt be, de azt egy újra telepítés és annak elfogadása után, hogy tudom rootolt a telefon az most működik. A többi banki alkalmazás is megy csak a G. Wallet adta meg magát. A gond szerintem ott kezdődött, hogy tegnap értesített a Curve, hogy küldik az új kártyát, és azzal a lendülettel lecserélték egy virtuális kártyára. A lecserélt kártya volt a Walletben. Ezért gondolom. magiskban minden úgy van beállítva ahogy kell. USNF 2.3.1-MOD változat van, más nincs. Magisk rejtve és fagyasztva van. Az integritás ellenőrzésen minden pass. (Yasnac, Root Checker) Az OEM feloldás kikapcsolva. Az előző hozzászólásból:
- Google Play Services (com.google.android.gms) alatt com.google.android.gms és com.google.android.gms.unstable
- Google Play Store alatt mindet (a biztonság kedvéért..)
ezeket megcsináltam, de a Google Play Services újra indítás után már nincs benn a DenyList-ben. Kérdésem most akkor mit kellene még csinálnom? A telefonon XiaomiEU developer rom van. -
niklebi
senior tag
Tegnap telepítettem a telefonra (Poco F3) a heti EU romot + a Magisk 25.1-es verzióját. Minden rendben működött a G.Wallet is. Utána frissítettem a Magiskot a 25.2-es verzióra. A Wallet továbbra is jó volt + minden egyéb. Ma kiadtak egy újabb romot, mert sokan panaszkodtak.és nálam hiába volt jó minden a telefon 5 percenként dobálta a frissítési ablakot. Mivel kiadtak egy újabb TWRP-ét gondoltam azt is telepítem meg az új romot is. A gond csak az volt, hogy a Magisk-ból a Recovery-ben a 25.1-es verziót akarta telepíteni. Nem mertem telepíteni mivel nálam már 25.2 volt. Újra indítás után kellett telepíteni az apk-át. Amikor telepíteni akartam az alkalmazásban a Magiskot csak a patched.img-vel lehetett. A lényeg meglepetésemre eltűnt a regisztrált kártyám a Walletből. Utána simán újra hozzá tudtam adni és működik is. Nálam az USNF 2.3.1 modul van a Magiskban.
Bocs a hosszú leírásért. -
niklebi
senior tag
Megoldva! Előbb kérdeztem ahelyett, hogy gondolkoztam volna.
-
niklebi
senior tag
A interneten keresgélve találtam, hogy telepítéskor csak a pin kódot fogadja el jelszóként. Ott írták, hogy ha nem törölték a mintát telepítés előtt akkor produkálja ezt a hibát. Ahogy írtam törlés után minden helyre állt, a belépéshez rögtön kérte a pin kódot. A hibával kapcsolatban igazad van, de most ilyen egyenlőre és csak egyszer kell így csinálni.
-
niklebi
senior tag
Ha már itt kérdeztem beírom a megoldást is. Telefont mintával oldottam fel. Át kellett állítani pin kódra, miután újra indult a TWRP szépen visszafejtette magát és megjelent minden az /sdcard alatt. Utána már visszalehetett állni mintára. TWRP most belépéshez kéri a mintát.
-
niklebi
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
" Úgyhogy igazán lövésem sincs már, mi kuszálja össze így a dolgokat." Nekem is ez a problémám, ahol utána olvastam ott mindenkinek jól működött. Nálam akkor mi a franc baja van.

A megoldás szerintem az lenne ha Format Data telepítést csinálnék, csak semmi kedvem mindent visszaállítgatni. -
niklebi
senior tag
Ha lenne TWRP fórum ott tettem volna fel a kérdést, de mivel nincs és Trailblazer is itt tette fel a problémájával a kérdést gondoltam, hogy kapok megoldásra választ. Nem váltottam semmilyen romra, a Poco F3-as telefonon a türelmi idő letelte óta XiaomiEU developer rom van. Eddig fastboot romok voltak, mostantól TWRP-vel telepíthetőek vannak.
A TWRP telepítésekor pirossal kiírta, hogy a telefon rootolva van, még valami mást is írt, arra már nem emlékszem, de mivel folytatta a telepítést nem foglalkoztam vele. Amikor települt meglepő volt, hogy rögtön magyar volt a nyelv, nem kért semmilyen jelszót pedig az EU rom fórumán mindenki azt írta, hogy kínai, és jelszót kell megadni. Utána derült ki, hogy /sdcard alatt nálam nem látszik semmi. Gond egy szál se. Telepítettem a romot OTG-ről, rootoltam a telefont. Minden rendben működik, csak ez a hiba zavar. Az előzmény meg az, hogy áprilisban a Magisk-kal belefutottam egy hibába folyamatosan újra indult a telefon. Azt a megoldást találtam ki, hogy az összefoglalóban leírtak szerint törlöm a Magisket. Akkor telepítettem fel még az A11 alatt működő TWRP-t amivel sikeresen töröltem rootot és újra telepítve az akkori heti romot nem vesztek el a dolgaim a telefonról és újra rendesen tudtam rootolni a telefont is. Ezért gondoltam, hogy akkor nem törlődött rendesen a TWRP, és a mostani telepítés olyan volt mintha frissítettem volna.
* Ehhez a részhez pedig mégis miből gondolod, hogy annyira h...e vagyok, és nem nézek utána annak amit telepítek a telefonomra. Onnan van a TWRP amit linkeltél, ott olvastam utána mindennek, + Youtube, orosz android telefon fórum, stb. Mielőtt bármi új dolognak neki kezdek órákig olvasok, és csak utána kezdek bele. -
niklebi
senior tag
Feltelepítettem a legújabb TWRP-t, az EU romot, a Magiskot. A TWRP-vel kapcsolatban segítség kellene, hogy ha a telepítésre kattintok, kiválasztom a tárolót, megjelenik fenn /sdcard de nem látszik semmi. Ha az egy szinten feljebbre nyomok akkor a gyökérkönyvtár látszik. Mit kellene átállítani, bekapcsolni stb. hogy lássam az sdcard-ot? Hogyan kell törölni a TWRP-ét a telefonról? Szerintem még a régebbi TWRP telepítés megmaradt a telefonon, és olyan mintha csak frissítettem volna a legújabbra. Ezt írja: Failed to decrypt user 0 Visszafejtés sikertelen az alapértelmezett jelszóval. Szükség lehet az adatok formázására.
-
niklebi
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
niklebi
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Amit privátban írtam, hogy ugyan úgy kell telepíteni mint ameddig csak fastboot rom volt az sem működik? Mert ha nem akkor maradok a múlt heti romon.
Az EU rom fórumán egy hozzászólásban még a romot is sideload-dal telepítette, és utána a Magisk 25.1-et is. -
niklebi
senior tag
Hónapok óta tökéletesen működik minden új heti rom frissítés után. Már rutinból csinálom az egészet. Ezért lepődtem meg amikor megláttam amikről az előző hsz.-t írtam. A 25,001 előtt például aznap reggel jött a 24,016-os Magisk, meg is lepődtem amikor megint értesített, hogy van frissítés. Azért naponta nem szokott ilyen lenni. Lényeg, letöltöttem a linkedről a Magisk apk-át, aztán fogom és telepítem. Ami most van az ugye frissítéssel lett telepítve, na erre csak rátelepítem. Gond egy szál se.
El is felejtettem megköszönni a TeMeFi programot, és leírást. Végre több év után tudtam törölni azokat amiket nem frissítek.
-
niklebi
senior tag
Ma egy érdekes szerintem hibába futottam bele.
A heti rom frissítése előtt mindig visszaállítom a Magiskot a rejtett állapotból. Eddig amikor kiválasztottam, hogy engedélyezem az együtt futást, a Settings mindig eltűnt. Ma mindkét program megmaradt. Így volt egy Magisk app, és egy Settings app. A Magisk app el is indult és kiírta ezt:
Hide!
Download Magisk ONLY from the official GitHub page. Files from unknown sources can be malicious.
Rányomtam el is tűnt, nem foglalkoztam vele. A Settings appot töröltem az alkalmazások közül, mert hónapokkal ezelőtt egyszer már volt egy ilyen, és akkor a rom telepítése után a telefon nem indult el. Telepítettem a romot, és szokásos módon a Magiskot is. Mikor rejteni akartam, megint az előző figyelmeztetés fogadott. Rejtettem a Magiskot, és minden rendesen működik is. Miért írja, ezt: Az ismeretlen forrásból származó fájlok rosszindulatúak lehetnek.
Úgy frissítettem 25,001-re, és még anno 24,010-et a GitHub-ról telepítettem. -
niklebi
senior tag
Elbeszélünk egymás mellett. Nem kapcsolgatok semmit! Bekapcsoltam mindent a DenyList-ben, beállítottam Google Pay-t méghozzá úgy ahogy a Te általad betett indiai srác csinálta a Youtube videójában. Működött a következő frissítésig, majd jöttek az előző hozzászólásban leírtak. Ez így van minden héten amikor telepítem az új romot. Na ezzel van tele a hócipőm.
-
niklebi
senior tag
Használok Universal SafetyNet Fix-et. Minden úgy van beállítva ahogy kell. A Google Play Store cert OK!. Telepítem az új EU Dev. romot. Utána telepítem a megadott módon a Magisk-et. A DenyList-ben minden ott van amit előtte bekapcsoltam csak a Google Play Services nincs. Azt minden ilyen frissítés után újra be kell kapcsolni. Minden banki program, Samsung Pay és egyéb alkalmazás rendesen működik. A Google Pay probléma, hogy ezután a be tett kártya nem használható. Ha használni akarom akkor kezdhetem elölről. SD Maidban törlöm a G.P.S adatait, utána persze nyavalyog az alkalmazás, hogy frissítésre vár, de a kártyát hozzátudom adni a G.Pay-hez. Működik egy hétig a következő frissítésig, utána kezdhetem az egészet elölről. Na ezzel van tele a hócipőm. Miért nem marad bekapcsolva a Google Play Sevices? Hogy lehet beállítani úgy, hogy ne törlődjön minden alkalommal ha frissítem a romot. Erre kellene valami megoldás, mert amíg törlődik és újra bekapcsolom az alatt már észleli, hogy rootolt a telefon és a szokásos szöveg fogad. A telefon nem használható érintéses fizetésre. Mielőtt kérdés lenne a Magisk rejtve van, OEM feloldás ki van kapcsolva, de a fagyasztásból és a rejtésből ki van véve a Magisk a rom telepítés alatt.
-
niklebi
senior tag
Van valami megoldás arra, hogy a telefon frissítése után a DenyList-ből állandóan eltűnik a Google Play Services. Mindig újra kell bekapcsolni, de ez elég arra, hogy a Google Pay ne működjön. Minden amit bekapcsoltam ott marad csak ez tűnik el mindig. A régi MagiskHide-ban nem volt ilyen probléma. Amit ott bekapcsoltam az ott is maradt minden frissítés után. Megoldás????
-
niklebi
senior tag
Köszönöm a részletes választ. Kicsit okosabb lettem. Tehát ha telepítem a Shamiko modult akkor kicsit több mindent rejt el mintha csak a Zygisk lenne bekapcsolva. Az miért probléma, hogy félig-meddig zárt forrású? MHPC-ig meg csak Terminál szerkesztéssel lehet tökéletes. Ez az amit nem hiszem, hogy meg fogok csinálni, mert nem vagyok elég bátor, hogy nekiálljak.
-
niklebi
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Android 12-ön már a Magisk 23.0 sem használható. Mellesleg már rendesen működik minden.
-
niklebi
senior tag
Újra töröltem a G.Play és a G.Play Services + a G.Play Services AR adatait, a DenyList-ben hozzáadtam az Android Autó és az App Vault alkalmazásokat is. Nem indítottam újra a telefont és megint megpróbáltam hozzáadni a kártyát a G.Pay-hez. Most sikerült.
Csak azt nem tudom mi lehetett eddig a gond. Lehet, hogy törlés után nem kellett volna újra indítani a telefont? Ami még furcsa volt, hogy a fenti alkalmazások adatainak törlése után azonnal azt írta ki hogy frissítés az Sd Maid-ban. Ezt idáig nem csinálta. Ha töröltem a Play áruház adatait utána nem volt tanúsított egy darabig, most az, pedig a Play Protect is ki van kapcsolva. Most ott tartok, hogy nem merem újra indítani a telefont, nehogy megint elcsesszem. -
niklebi
senior tag
válasz
Toninho13
üzenetére
A gond az, hogy a XiaomiEU dev. romban az alkalmazások között nem jelenik meg az adat törlés lehetősége a fenti alkalmazásokban. Egy előző alkalommal az SD Maid programból töröltem az adatokat és akkor sikerült is beállítani a G.Pay-t. Most hiába törlöm nem engedi a kártyát fizetésre beállítani. Még valamit érzékel csak azt nem tudom, hogy mit. Nekem a Google alkalmazásban is van G.Pay + Azonnali Google Play is. Lehet azt is törölni kellene?
Még egyszer megpróbálom és ha nem sikerül hagyom a fenébe. Minden más banki alkalmazás meg a Samsung Pay is működik. Legszívesebben vissza raknám a Magisk 23.0019-est. -
niklebi
senior tag
Nekem eddig avval semmi gondom nem volt. Most is azt írja, hogy nem talált problémát. Már 3.-ra sem sikerül a G.Pay beállítása. Nem alkalmas a telefon fizetésre, mert rootolva van a telefon. Minden be van állítva ahogy eddig, töröltem az adatait a Play áruháznak, a G. Play Services-nek még sem tudom beállítani. Csak azt tudnám mi a fenének kellett egy jól működő Magisket frissítenem. Frissítés előtt szinte éreztem, hogy ez lesz a vége. Még egy dolgot megpróbálok, újra telepítem az UNSF-et, hátha akkor jó lesz. Nem hiszek benne de hátha.
-
niklebi
senior tag
Marha jó ez a pár naponta frissítjük a Magisket. Frissítettem a fent linkeltre ami az app-ban is megjelent. Eredmény
a Google Pay nem tanúsított lett. Mindent ugyan úgy csináltam mint eddig minden frissítésnél és most mégis ez lett az eredménye. Kezd elegem lenni, hogy csak kiadogatják az újabb verziókat és az user szívja meg az egészet. Most kezdhetem elölről a G.pay beállítását. Már persze ha sikerül.
-
niklebi
senior tag
XiaomiEU dev. rom van a telefonon. Annak a telepítésével semmi gondom. A Magisk telepítése meg eddig a boot.img fájlt patchelve kellett telepíteni. Akkor az maradt ugyan úgy. Ez volt a kérdésem.
Ha most frissítem a telefonon az appot 24.001-re akkor frissül a Magisk is, abban marad minden olyannak mint a Canary verzióban? Nem szeretnék kísérleti nyúl lenni, így eddig nem álltam neki frissíteni. -
niklebi
senior tag
Délelőtt frissült a Magisk a telefonon 23.1900-re, most néztem, hogy olvastam a hozzászólásodat, és megint ott van hogy Update 24.001 latest verzió. Akkor ha frissítem minden ugyan úgy fog működni mint eddig? A linkelt leírások nekem "kínaiak". Ha jól olvasom marad a Zygisk. Ha frissítem a romot akkor ugyan úgy kell telepíteni mind a Canary verziót?
-
niklebi
senior tag
Amit ebben a válaszban nekem leírtál, én ugyan ezeket mondtam el neki. Ebben a hozzászólásban [link] lévő videókban pontosan azokat mutatják be, és külön felhívtam a figyelmét arra a videóra amiben a beállításokat mutatják. [link] Azt a videót még te linkelted be valamikor itt a fórumon. Én a szerint állítottam be és még képeket is feltöltöttem, ahol látszanak a beállítások. Nem gondoltam, hogy a teljesen érthető és látható megoldások után is rosszul csinálja. Persze, hogy akkor nem működött neki.
-
niklebi
senior tag
válasz
szlaci888
üzenetére
+#1893 Sajnálom, több ötletem nincs. Valami vagy kimarad, vagy a Pixel telefonoknál még valami + is kell. Ekkora különbség nem lehet a telefonok között. Több mint 2 éve használom felváltva a GPay(telefon), és a SPay-t(órán) fizetésre. Nekem akkor is mindig ment amikor sokaknál hiába csinálták ugyan úgy nem sikerült.
-
niklebi
senior tag
válasz
szlaci888
üzenetére
[link] Itt egy másik videó, ebben amennyit láttam belőle teljesen másképp csinálja, mint amiket előzőleg linkeltem. Remélem tudsz angolul
.
Azt írod vannak furcsaságok. Nekem is eltűnik a Google Play Services, amióta frissítettem a legújabb XiaomiEU Miui 13-ra, de működik a Pay. A framenetwork-öt én soha nem jelölöm be. Egy fentebbi hozzászólásban lévő képeken látszik nálam mi van bekapcsolva. Ma pl: valamit elállítottam, és a GPay azt írta, hogy frissíti magát. Amikor vissza jött újra hozzá kellett adnom a kártyát, de minden rendben van. Az érvényesítő SMS megjön, keres kapcsolatot az Erste bankkal? Nem lehet, hogy a bank sz***kodik? Nem próbáltad a bank George telefonos alkalmazásában hozzáadni? Magisk Deny List-ben be van jelölve teljes kék csíkkal a Pay. Mindennek teljes kék csíkkal kell bejelölve lenni. -
niklebi
senior tag
válasz
szlaci888
üzenetére
Szerintem nem kell hardver reset, mivel akkor a jó Magisk-ot telepítetted. Nem kell a MagiskHide Props Config 6.1.2 sem, csak a Universal SafetyNet Fix 2.2.0. A Magisk app-ban rejtsd el a Magisk Managert. A videókat meg tényleg nézd meg, mert ha jól csináltál mindent akkor legfeljebb az derül ki. Ami a 3. videóban a beállításokat mutatja az pedig szerintem a legfontosabb az egészben.
-
niklebi
senior tag
válasz
szlaci888
üzenetére
Szia!
Szerintem a leírásod szerint, ha neked még MagiskHide van akkor nem jó Magisk verziót telepítettél a telefonra. A.12-ön már nem működik rendesen a Magisk 23.0. Neked a Magisk Canary-t kell telepíteni. Linkelek 3 videót amikben rendesen bemutatják a telepítéseket, az utolsóban pedig a beállítását. Szerintem ha azok szerint csinálod sikerülni fog.
[link] 1, [link] 2, [beállítás] .
Szerk.: Lemaradt, hogy az 1-es és a 2-es videóban nem sikerül minden mert nem állít be semmit, ezért a 3.-ban van a beállítása. -
niklebi
senior tag
Köszi, hogy segíteni próbálsz. Nem fogok kísérletezni, mert a Play-ban mindenki panaszkodik, mert Android 12-ön nem működik a Telekom alkalmazás. Volt olyan válasz, hogy adatvédelmi okok miatt nem javít(hat)ják az alkalmazást, de hogy miért azt persze nem árulták el. TVGO-t meg nem használok, így amiatt sem állnék neki modulokat telepíteni.
-
niklebi
senior tag
Ezt a hozzászólást azért írom, mert nem szeretném összekeverni az előző hozzászólásommal. Új telefonom van, egy Poco F3. Azon jelenleg Xiaomi EU developer rom van Android 12-es alapokon. Azon bármit csinálok nem tudom működésre bírni a Telekom alkalmazást. A Magisk Canary + Zygisk + SafetyNetFix 2.2.0 + Systemless Hosts van. Minden tökéletesen működik: Google Pay; Samsung Pay; banki és kártya alkalmazások, csak a Telekom nem. A fenti hozzászólásodban írod: (meg említeném a linkelt hsz-t az OTP-ről ami A12) [link] ha megnézed ezt írta a feltöltő: Még annyi hogy mindezt egy POCO F3 mobilon, a legfrissebb MIUI 12.5.5.0 - Android 11-en sikerült. Amíg az én telefonomon is Android 11 volt nekem is tökéletesen működött, mióta Android 12 van azóta a fent leírtak. Ha erre van megoldás azt szívesen fogadnám. Ezért van még használatban a régi telefonom mert azon működik a Telekom.
Szerk. ja és tudom, hogy van újabb SafetyNetFix, de abban számomra semmi lényeges változás nincs a Changes-ben. -
niklebi
senior tag
A félreértések elkerülésére a fenti hozzászólásomban a Mi Mix 2 képeit tettem be, pont azért mert F.E.K.. belinkelt képein látszik, hogy még Android 8.1.0 van a telefonján, és nem működik neki a Telekom alkalmazás. A Mi telefonon Android 9. Xiaomi EU. rom van. Azon tökéletesen megy a Magisk minden szempontból már 4 éve. Az MHPC-ben nincs semmi beállítva, nem is értem miért kellett volna bármit is beállítanom. Kiválasztottam a modult, települt és kész. BusyBox azért van telepítve mert a MI Mix 2 fórumán amikor nem sikerült elrejteni a Samsung Pay-t, és a Google Pay-t ezt ajánlották hogy telepítsem. Utána tényleg tudtam használni mindkét fizetési módot. Jelenleg ahogy a képen is látszik már csak a Google Pay működik. Az is csak azért mert: és ez elég hosszú nem szemetelem tele vele a topikot. A lényeg csak segíteni akartam F.E.K.. kollégának, hátha így működésre tudja bírni a Telekom alkalmazást.
-
niklebi
senior tag
Nem akarom megkérdőjelezni a Topikgazda hozzáértését, csak szeretném megmutatni nálam, hogy működik minden banki alkalmazás és fizetési mód. Az új telefonomon amin Android 12 van, sehogy nem tudtam működésre bírni a Telekom alkalmazását, pedig az összes többi banki és fizetési mód tökéletesen működik. Ezért a régi Mi Mix 2 telefonomra amin Android 9 van telepítettem ahol tökéletesen működik. Én soha nem használtam Riru modulokat a telefonomon. Teszek fel képeket nálam milyen modulok és beállítások vannak a MagiskHide-ban beállítva. Ha gondolod próbáld ki.

Sajnálom van amit 2-szer sikerült feltölteni. -
niklebi
senior tag
Majdnem minden rendben van. Minden rendesen működik, csak a Telekom app állandóan kilép hibával. 0,1 sec. időre látszik és annyi. Miután ahogy írtam miden rootot kérő progit töröltem, a Titanium B.-ot hiába telepítettem nem indult, állandóan kilépett, de Mi cloud-ból visszaállítva az is megy. Volt egy érdekes dolog amit nem értek. A Magisk fastboot módban telepítése és a Zygisk bekapcsolása és a DenyList-ben a G.P.Service-ban amit kell bekapcsolása után, letöltöttem a YASNAC programot, és azt elindítva minden ki volt pipálva.
Ezután telepítettem csak USNF modult. Minden létező fizetési mód működik rendesen. A letöltött RootBear Sample azt írja a telefon nincs rootolva.
Egy kérdésem azért lenne. Ha a következő romot telepítem, akkor újra kell csinálnom az egész Magisk telepítési és beállítási folyamatot? Nem lehet másképpen megoldani? -
niklebi
senior tag
Tudom, hogy az A.12-re a Magisk Canary kell. Egyszer már próbáltam ezt a megoldást, de akkor még az USNF-nek nem volt csak a 2.1.2 verziója, és az nem működött jól. Nem rejtette el amit kellett. Azóta van a 2.2 ami már ha jól olvastam jól működik. A Busybox.. még a régi telefonom (Mi Mix 2) fórumán ajánlották, mert ha az MHPC nem rejtette el rendesen a rootot akkor avval lehetett megoldani. Jelenleg a Poco F3 telefonon is fenn van, és soha semmi gondom nem volt még. Hetek óta olvasom a különböző fórumokat, ahol ha valamiért az USNF nem működik ott ajánlották, és írták, hogy tegyék fel az MHPC és a BusyBox to 1.34.1 változatát és az megoldotta a problémát.
Egy előző hozzászólásban írtad: - Updated BusyBox to 1.34.1 , akkor ez azt jelenti,hogy az új Magisk Canary build-ban ezt beletették és erre a változatra frissítették? Mert ha igen akkor nem telepítem. Én is úgy gondoltam, csak akkor telepítem ha nem sikerül valamiért elrejtenem a root-ot. Hátha akkor jó lesz.
Most azt fogom csinálni, hogy először csinálok biztonsági mentést a telefonról. Utána törlöm a Magiskban lévő modulokat, törlöm a rootolást, a Magisk Managert és az összes olyan programot amihez root kell, és csak utána telepítem az A.12-őt. Ha kész telepítem a Canary féle Magisk Managert, telepítem a Magiskot, bekapcsolom a Zygisk-et és megcsinálok mindent amit abban a videóban láttam amit még Te linkeltél. Ha működik akkor
, ha nem
, megint visszatehetem az A.11-et. -
niklebi
senior tag
Ha ezeket a modulokat telepítem, BusyBox to 1.34.1; USNF; MHPC; akkor ezek fognak együtt működni. Szeretném már telepíteni az Android 12-őt, de rootolni is akarom a telefont. Nem akarom még egyszer azért vissza telepíteni a 11-es romot mert nem tudom használni az alkalmazásokat amik tiltakoznak a root miatt.
-
niklebi
senior tag
Ez és az alatta lévő többi hozzászólásod már vasárnap meglett volna, akkor lehet, hogy még mindig Android 12-én lennék és minden működne. A linkelt videóból is kiderült, hogy nem kell mindent ész nélkül bekapcsolni a DenyList listában. Így jártam. Visszatértem Android 11-re, itt továbbra is minden rendben működik.
lovi27 Mi az a Google MS csomad? -
niklebi
senior tag
A Play szerint nem certified a Play Protect. A SafetyNet-et most töltöttem le piros az egész. Előtte amikor írtam akkor szép zöld volt. Nem értem én ezt az egészet. Mindent úgy csináltam mint előzőleg. Tehát most nagyon nem jó semmi. Megnéztem az Alioth TWRP-ket. A Nebrassy féle változat volt Android 11-en. A másikat nem ismerem. Fel lehet ezt most telepíteni? A Swift Backup-ról olvastam az F3-as fórumán, de szerintem ahhoz is kell root, hogy rendesen működjön. Azért kipróbálom.
Szerkesztés: Most olvastam hogy kell neki a rendes működéshez root.
Szerintem meguntam ezt a kínlódást, és szépen visszamegyek Android 11-re. Ott minden flottul működött. Semmi újdonságot nem tapasztaltam ebben a 12-es romban. Ha fel tudom tenni erre a TWRP-ét akkor könnyű lesz, ha nem akkor elég hosszadalmas lesz ez a vissza állás. -
niklebi
senior tag
Lehet erre a romra recovery-t telepíteni? Úgy tudom nem. Azt írtad előző hozzászólásban, hogy a boot.img nem takarít ki rendesen.
Pl: Titanium Backup, Totalcommander, Sd Maid rendszertisztító. Azért kell főleg a Titanium, mert vannak olyan játékaim amikkel már több mint 6 éve játszom. Nem igazán szeretném például több mint 3600 lejátszott pálya adatait elveszíteni. Ez csak az egyik példa.
Lemaradt az Adaway. Utálom a reklámokat. -
niklebi
senior tag
Play Store adat törölve, utána megnéztem és azt írta Play Protect-tanúsítvány>>nem tanúsított. Ebből akkor már biztos, hogy nincs rejtve a telefon. A Magisk törléshez tehát ha jól értem a letöltött "app-debud.apk-át kell átneveznem uninstall.zip-re és azt flash-elem a Magisk modul részben?
-
niklebi
senior tag
Nem tudom. A régi telefonomra ami szintén rootolt egy pillanat alatt engedélyezte, csak azt már nem akarom használni. Most azt gondoltam, hogy a Titanium-ból visszaállítom a játékaim meg még egy két beállítást és törlöm a Magisket, csak azt nem tudom azt hogy kell. Utána újra megpróbálom a kártyát hozzáadni. Ha így sikerül, akkor időnként rootolom, elmentem amit kell aztán újra törlöm a Magisket. Csak ez nem egy jó megoldás.
Szerkeszt: Ha jól tudom neked is Poco F3-as telefonod van. Neked működik? Azt el is felejtettem, hogy a Revolutot nem tudom letölteni mert nem engedélyezett a telefonra. Ez még egy nagy talány, hogy már a Play-ben is érzékeli a rootolt telefont. -
niklebi
senior tag
Újra telepítettem a telefont és semmi nem változott. Nem tudom működésre bírni a G.Pay-t, sőt miután bejelentkeztem a Google fiókomba az addigra beállított Samsung Pay is fogta magát és kiírta nem használható fizetésre. Most akkor mit csináljak? Van valakinek valami jó ötlete.
-
niklebi
senior tag
Nem látszik csak egy. Ha regisztrálni akarom a kártyát, már akkor kiírja, hogy a telefon nem felel meg a követelményeknek. Regisztrálni még engedi, de a fizetési beállítást már nem. A Google fiókom Biztonsági beállításánál a Poco F3-at mutatja, ezért azt gondolom a telefon nincs rejtve. Az Android 12-őt nem tiszta telepítéssel telepítettem, hanem upgrade volt. Lehet ez a gond. Most nekiállok újra telepíteni, és amíg minden nincs a telefonon addig nem lépek be sem a Mi, sem a Google fiókba. Kicsit macerás lesz, mivel a Samsung órám is ilyenkor újra telepít mindent. Most az Apkpure oldaláról letöltök minden programot, hogy még a Play áruházba se kelljen belépni. Remélem így sikerül.
-
niklebi
senior tag
Ami érdekes az Érintéses fizetéseknél ha megnyitom a Fizetéskor alapértelmezett részt akkor nekem 2 Google Pay van, és a kettő között van a pipa. Ha beakarom állítani csak az egyik világít, a másik csak halványan látszik. Ha kijelölöm akkor meg mind a kettő. Szerintem ez lehet a gond, csak azt nem tudom hogy tudnám törölni valamelyiket.
-
niklebi
senior tag
Minden így van beállítva ahogy írtad. A DenyList-ben ezek vannak:
com.android.cts.ctsshim; com.android.cts.priv.ctsshim; Curve; Google Pay; Google Play Services for AR; Google Play szolgáltatások; Revolut; meg a Samsung órámhoz amik tartoznak. Be kellene tennem a Google Play Áruházat is? A Samsung Pay működik, azzal semmi gond nincs, csak a Google Pay nem engedi az NFC-hez csatlakozást. A moduloknál az a természetes ha a Riru és az UNSP csak halványan látszik? Igaz tudom engedélyezni, meg törölni is.
Szerk: A Magisk Manager rejtve van Settings név alatt. Elég sok program fagyasztva van a telefonon. Lehet azok között valamelyiket engedélyezni kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most akkor hogyan tovább?
.