- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
igen, mert egy PNG-volt az egész "leírás" a szöveg annyit mondott úgy ahogy a képen van, ha hiszed ha nem.
lehet hogy én vagyok a béna, de mindig csak efféle "leírásokat" találok meg.
Oké.... az EFI az a rész amiből a nyavajás MAC-ek bootolnak, ha jól tudom. ha nem majd meséltek (vagy nem)
De akkor kezdjük az elején, hogy állapíthatom meg melyik kextek kellenek nekem, és honnét szerezhetem be őket?
És már nem azért, de másik az, hogy itteni leírás is elég "érdekes" terminológiát használ.... Pl. mi az a GPT?! Sehol.... nincs Sierrában, meg a diskutilityban ilyesmi rövidítés, vagy erre utaló dolog GUID Partition MAP van... .ebből én -őszintén bevallom- nem tudom hogy jön ki a GPT. És HFS+ sincs.... mert már MAC OS Extended (Journaled) van.... ezekről csak azért tudom hogy ezeknek lehet a megfelelője, mert TMx86 aktuális nevezékkel irta meg hogy kell formátozni a kulcsot. Akkor egy kezdő aki még nem látott OSX-et az mit csináljon? Komolyan nem azért, mert kötözködni akarok, de csak azért mert NEKTEK valami világos meg egyértelmű, még másnak (főleg egy kezdőnek) nem biztos, hogy az. peace.
Mind1 megpróbálok végig menni az itteni leíráson (is) mert megint megkapom, hogy csak pampogok (és kívánom hogy legyen igazatok, és sikerüljön már a dolog, mert ez miatt vettem ezt a rohadt gépet).
Elnézést ha esetleg valakinek netán a lelkébe gázoltam, de meleg van, én meg ideges vagyok már kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest