- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet beat
csendes tag
Tökéletesen igazad van. Ez az egész, annyira egyszerű, mint egy pohár szörp. Valójában semmi különöset nem csinál, mint autómatizál egy csomó folyamatot, ami a telepítéshez szükséges. Kexteket másol, elkészíti a telepítőt.
Feltételezem a készítők, leginkább Gigabyte lapokon tudták tesztelni, ezért az egyhangú arzenál.
Nekem van egy P5K lapom, szívesen tesztelek egy hasonló kezdeményezést
Ami megdöbbentő, hogy az ilyen "one clikk" megoldásoknak már két éve sem lett volna semmi akadályuk, én mégis akkor napok alatt tudtam csak nagy erőfeszítések árán, felkapalálni a leo-t.
Ma már minden adott. Megfelelő boot loaderek, DSDT-k.Egy win alatt futtatott programon belül, csak kiválasztanád listáról a lapod, a VGA-d és a program elkészíteni a megfelelő install-t. Update segítségével pedig folyamatosan lehetne az új modellekhez megfelelő kexteket és DSDT-t beletenni.
100% os működést nem garantálhatnak ezek a megoldások, de messze egyszerűbb, mint a jelenlegi foltozgatós, kalapálós módszer.Sajnos a programozásához én kevés vagyok, php-ben tudok segíteni, ha lapra van szüksége a projektnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest