Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cingi1979
tag
Az az igazság, hogy ez már nem az első X79 amit telepítettem. Eddig ilyen problémám nem volt mint ezzel az alaplappal. Ez csak akkor látja a külső USB ha mac pro 6.1 az smbios. Sőt
akkor döbbentem meg mikor az X79 opencore indította a rendszert és nem volt külső USB annak ellemére, hogy az EFI tökéletesen működött az előző Rampage IV Extreme és az ASUS P9X79 Deluxe lapokkal. Konkrétan ez az alaplap ASUS P9X79. Szerintem sok eltérés nincs az alaplapok között. A másik probléma pedig az, hogy az X79 USB3 portok nem működnek OS alatt. Legalább is én ezt tapasztaltam. Tehát a lényeg, hogy most mac pro 6.1 alatt látja az USB-t a kextek amit használok usbinjectall és generic xhci.kext. Valószínűleg maradok ennél a beállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Milyen széket vegyek?
- Vírusirtó topic
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

akkor döbbentem meg mikor az X79 opencore indította a rendszert és nem volt külső USB annak ellemére, hogy az EFI tökéletesen működött az előző Rampage IV Extreme és az ASUS P9X79 Deluxe lapokkal. Konkrétan ez az alaplap ASUS P9X79. Szerintem sok eltérés nincs az alaplapok között. A másik probléma pedig az, hogy az X79 USB3 portok nem működnek OS alatt. Legalább is én ezt tapasztaltam. Tehát a lényeg, hogy most mac pro 6.1 alatt látja az USB-t a kextek amit használok usbinjectall és generic xhci.kext. Valószínűleg maradok ennél a beállításnál.