Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy van-e itt olyan aki hajlandó lenne segíteni átcsobbani a mac power user táborba? Cégnél kaptam egy mac studio-t és nagyon élvezetes volt az első tanuló nap, de kb semmit nem oldottam még meg, és szerdán már használnom kellene. Millió kis apróság van amit nem tudok hova tenni, ezeket talán majd idővel megtanulom, ha van rájuk egyáltalán alternatíva, de a legfontosabbakra jó lenne hamar megoldást találni, mert a munkám rovására nem mehet a platform váltás.

Első és talán legfontosabb kérdés, van rá mód hogy macen is sarkokba rendezze a megnyitott ablakokat, ahogy a win teszi a képernyő szélére húzott ablakkal?

Milyen videó lejátszó ajánlott? Szerkesztő vagyok, már első alkalommal tudtam olyat mutatni amit nem játszott le a beépített quicklook. Nekem win alatt a sima mpcHC player volt az mindent megevett. Illetve Pot player ami úgy látom nincs macre. VLC butácska interfacel rendelkezik nem használnám csak ha nincs más opció.

Van még sok kérdésem, most kb ez a kettő a legfontosabb amit meg szeretnék oldani. Ha bárki ajánlana olyan cikket, vagy inkább videót ahol hasznos tippeket mutatnak hogyan lehet hatékonyabban setupolni egy macet, anélkül hogy olyan opciókat érintenék amelyek bármilyen módon befolyásolnák a stabilitástát, az ossza meg velem pls.

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés