- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Ne is törődjetek a sok marhasággal amit az előbb leírtam!
Röviden: Sikerült bebootolni az OSX-be. Kb 1-2 másodpercig. Sajnos.
Kiderült, hogy az installerem nem volt teljes. Ugye High Sierra VM alatt High Sierra-t kicsit macerás leszedni és egy olyan leírást követtem amit nem kellett volna:
Fix/solution for "Selected Mac OS X Installer is incomplete"
Senkinek nem ajánlom! Bár elsőre jól hangzik, hogy lehúzza a szükséges fájlokat, de a végén terminalban van egy pici figyelmeztetés amit én figyelmen kívül hagytam. Valószínűleg ezért nem volt jó a telepítőm, a fentebb linkelt fórumon pedig csak a második oldalon jelentkeznek panaszokkal. macOS could not be installed on your computer. An error occurred while loading the installer resources. Quit the installer to restart your computer and try again. - Nagyon nem jó!
Végül ezzel sikerült megkaparintani a telepítőt, mivel El Capitan-on (igen, próbáltam ezzel is) nem lehet Apple ID nélkül leszedni, bejelentkezni meg nem enged virtuális gépről. Tiszta agybaj!
DE
Az újonnan kreált USB már szépen végigvezetett a telepítésen, de amint bejelentkezek a rendszerembe rögtön újraindul kernel panic nélkül. Természetesen igyekeztem utána nézni a problémának, de nem jártam sikerrel. Redditen találtam egy ilyet. Kernel patch kéne? Cloverben options-ben próbáltam aktiválni az összes kernel patch-et de nem jártam sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest