Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.C

őstag

válasz general #30267 üzenetére

Neked volt chrome görgetés gondod nem?
    Én ezt használom, ugyanaz, mint a Smooth Scroll, csak ez egy plugin és nagyon jól működik, ingyen.
    Smooth Scroll chrome

1. Említettem, hogy a másolás, fájlkezelés a legnagyobb negatívum nálam jelenleg. Ez a lassúság is a driverek összetákolásából fakad, vagy egy jól beállított hackli sem lesz szerinted/szerintetek gyorsabb? Értem ezt úgy, hogy minden ssd és hdd HFS-ben lenne.

Ezen ne csodálkozz, nekem a wifi sebességgel van gondom és ez egyedüli. majd harmada a sebesség, mint windows-on

2. Ha ennyire nehéz a specifikus hardver kiválasztása, megléte, van-e olyan kombó, amit nyugodt szívvel ajánlanál/ajánlanátok, ami mondjuk bevált

Nekem egy Dell XPS 9550-em van, 1 TB NVME SSD, i7 6700HQ, 16 GB 2166MHz RAM, 4k IPS 15.6", nvidia 960m (ez nem megy perpill, de ha a Thunderbolt meg lesz olda, lehet rá külső vga-t tenni) és pöpec. FCPX 1 perc alatt fent van és veszettgyors, PS hibátlanul működik, egyedül a touchpad ami nem igazán jó, nem tudom, lesz-e majd jobb. De gondolom te asztali gépre gondoltál.

Új hozzászólás Aktív témák