Új hozzászólás Aktív témák

• Wiz Khalifa

veterán

Tud valaki nekem megoldást? Amikor kitapasztaltam hogy mivel megy jól a Mavericks a gépemen egy 80GB-os külön HDD-re raktam. Most kettéosztottam az 500-as HDD-m. Az egyik felén a Win8.1 van a másik felén az OS X lenne. Felraktam a Niresh Mavericks-et az ő általa ajánlott részekkel annyit szedtem ki hogy a laptopos PS/2-es kext-et ne tegye fel mert úgy sem kell.

Aztán felraktam a VoodooHDA 2.6.7.okg-t a hang miatt. Újraindítottam, beírtam hogy kext-dev-mode=1 és úgy bootoltattam be a rendszert. Ment a hang. Feltettem a 4.3-as Chameleon Wizard-ot. És ott a pirossal keretezett részre írtam be azt hogy kext-mode-dev=1 illetve amit még pirossal jelöltem azt jelöltem be azaz a Legalicy logót illetve az SMBios részem átállítottam a gépem arra amit szerettem volna (iMac14.2)

Itt egy netről leszedett kép amin jelöltem mit módosítottam.

És most nem akar beboot-olni. Csak annyit ír ki hogy "/cant find match kernel" vagy valami hasonlót.

Ha nem oda kéne beírnom azt hogy kext-dev-mode=1 akkor hova? Eggyel alá? Annyira nem izgat hogy nem boot-ol be mert secperc alatt újrarakom. :) Csak tudjam hogy mit csesztem el. :R

Illetve az Install részen azt az opciót kiválaszotm (talán 2-es) hogy akkor válassza ezt ha egy merevlemezen van az OS X illetve a Windows vagy több HDD van a gépben. Arra is failt ír illetve alul a frissítésre is. Ha a mellékopciót is kijelölöm a frissítésnek akkor is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés