- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Tud valaki nekem megoldást? Amikor kitapasztaltam hogy mivel megy jól a Mavericks a gépemen egy 80GB-os külön HDD-re raktam. Most kettéosztottam az 500-as HDD-m. Az egyik felén a Win8.1 van a másik felén az OS X lenne. Felraktam a Niresh Mavericks-et az ő általa ajánlott részekkel annyit szedtem ki hogy a laptopos PS/2-es kext-et ne tegye fel mert úgy sem kell.
Aztán felraktam a VoodooHDA 2.6.7.okg-t a hang miatt. Újraindítottam, beírtam hogy kext-dev-mode=1 és úgy bootoltattam be a rendszert. Ment a hang. Feltettem a 4.3-as Chameleon Wizard-ot. És ott a pirossal keretezett részre írtam be azt hogy kext-mode-dev=1 illetve amit még pirossal jelöltem azt jelöltem be azaz a Legalicy logót illetve az SMBios részem átállítottam a gépem arra amit szerettem volna (iMac14.2)
Itt egy netről leszedett kép amin jelöltem mit módosítottam.
És most nem akar beboot-olni. Csak annyit ír ki hogy "/cant find match kernel" vagy valami hasonlót.
Ha nem oda kéne beírnom azt hogy kext-dev-mode=1 akkor hova? Eggyel alá? Annyira nem izgat hogy nem boot-ol be mert secperc alatt újrarakom.
Csak tudjam hogy mit csesztem el.
Illetve az Install részen azt az opciót kiválaszotm (talán 2-es) hogy akkor válassza ezt ha egy merevlemezen van az OS X illetve a Windows vagy több HDD van a gépben. Arra is failt ír illetve alul a frissítésre is. Ha a mellékopciót is kijelölöm a frissítésnek akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest