- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
PiSoft
tag
Az a baj a vásárló részéről, hogy eleve úgy megy garanciás ügyet intézni, hogy ''most megfojtom azt a k*rva eladót''. Bár már nem ilyen helyen dolgozom, de én is voltam eladó egy számtech. üzletben, igaz nem sokáig, de jutott garanciás dolog, nem is egy. Én, mint eladó, hiába álltam úgy a dologhoz, hogy nagyon sajnálom, hogy elromlott az alkatrész,
a.) de tessék, itt van egy másik raktáron, csak várjon, amíg kiállítom az új garancialevelet!
b.) de nem baj, látom elhozta a számlát és a garancialevelet, hát tessék, itt a vételár! És mégegyszer elnézést kérek!
c.) de sajnos már nem cseregaranciás, így (ha Önnek ez megfelel) most ideadja, adok róla egy átvételi elismervényt, felírom a telefonszámát, s ha majd visszajött a szervízből, értesítem!
Ezek a dolgok az egyszeri usert nem érdeklik. Ő csak azt látja, hogy vele hogy kib@szott a sors, ő ebbe az üzletbe soha többé nem teszi be a lábát! Na most egy ilyen hozzáállást kezelj le normálisan, kedvesen, intelligensen és türelmesen. Nehéz.
Félreértés ne essék, nem a M*-t akarom védeni (életemben nem jártam még náluk), csak arra akarom a tisztelt nagyérdeműt rávilágítani, hogy nem minden olyan tiszta és egyszerű, mint ahogy az elsőre látszik! És persze igaz az is, amit a topicindító topic leír. Vannak bunkó eladók... :)
Üdv:
PiSoft
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest