Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tiki
tag
Én sem azt állitottam, hogy akkor mennyi fizetett, követem a huzásokat , és igy a kifizetéseket is, de mig régebben fizetett a 4 es ilyen 3 mill tól felfelé, most meg 1 mill ótól lefelé fizet, lyen jól tudnak az emberek tippelni mi.
Na meg azt sem szabad elfelejteni, hogy mig a lottó ára indult kemény 3.50 Ft addig most 150 Ft.Tudom infláció játék adó meg sbt,de ezzel szemben a megnyerhatő összeg nem emelődött arányosan,és nem a halmozódott nyereményre gondolok, és azt sem lehet mondani, hogy átlagban mindig olyan jól játszanak emberek, hogy sok találat legyen, ez tulzás.
Ja ha te azt mondod, hogy neked be jött ám legyen, ezzel vitatkozni nem lehet,de az sem igaz, hogy egy évben az összes lottó tipusban meg nyerhető nagyobb összegeket, megnyeri valaki, igen lehet 1x 1x , a mundér védése érdekében,de általában nem nyeri meg senki.:DD:C:DD
Aktív témák
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest