Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem már sikerült leszűkíteni 2 karira de azok közt nem tudok.
Elvileg Blade lett volna de mivel bekerül a Sorci nyitásra lehet az lesz sőt egyre jobban hajlok arra.
Mostanság egyre több játékban játszom mage karikat és itt is tetszik abból amit eddig néztem meg hallottam. 'oroszon sajnos már nem tudtam kipróbálni'Blade az meg hasonlít egyik karira amit szerettem egy másik MMO-ba azt azért, de lehet jó lesz altnak mert ahhoz a karihoz talán kicsit jobban kéne ismerni a játékot/bossokat ahogy néztem.
Ez is olyan játék ahol igazából majdnem mindegyik kari tetszik valamennyire.
DX 11-re én is kíváncsi leszek, Koreai verzióból már vannak kint összehasonlító videók és azért jobban fut alatta a játék.
Persze nélküle is eljátszok vele de azért nem lenne rossz, bár lehet 1-2 hónapon belül rendszert fejlesztek amúgy is.
'Lap+procit, karim az bőven elég ide'
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S konzol, 1db kontrollerrel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'Lap+procit, karim az bőven elég ide'